( (

Başkan Işık; Şehit ve Gazi İsmi İle İstismara Son Verildi

Gündem 20.11.2019 - 15:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Işık; Şehit ve Gazi İsmi İle İstismara Son Verildi

Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık yapmış olduğu açıklama ile bundan sonra her önüne gelenin Şehit ve Gazi isimlerini kullanarak dernek ve vakıf kuramayacağını ifade etti.
 Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş'un  imzası ile TBMM'ye verilen önergede  “İçişleri Bakanlığına ‘şehit’ ve ‘gazi’ isimlerinin derneklerde kullanılmasıyla ilgili yetki veriyoruz. Herhangi bir dernek bundan sonra ‘gazi’ ve ‘şehit’ kelimelerini kullanacaksa İçişleri Bakanlığından izin almak zorunda kalacak.” ifadelerinin kullanıldığını belirten Başkan Işık ;Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar nihayetinde başarıya ulaştı dedi. Başkan Işık;  Genel Başkanlığa seçilmiş olduğum  günden bu yana Şehit aileleri  ve Gazilerin haklarını korumak adına dernek olarak yoğun bir çaba harcadık ve nihayetinde uğraşlarımız netice verdi.bundan sonra  Şehit ve Gazi ismini kullanarak hiç kimse bizlerin üzerinden istismar yapamayacak,bu isim adı altında rant  sağlayamayacak dedi. Son zamanlarda plaket,dergi,gazete vb materyaller ile evlere,işyerlerine,resmi kurum ve kuruluşlara giderek  Şehit aileleri ve Gaziler  adına yardım topladıklarını  söyleyen istismarcı kişi ve kuruluşların çoğaldığını  ve yapılan bu istismarın  vatan ve millet için can vermiş kan vermiş şehit ailelerini ve Gazileri derinden yaraladığını vatandaşlarımızın bu tip kişi ve kurumlara itibar  etmemesini temenni ediyorum diyen Başkan Işık;kapı kapı gezen  hiçbir  stk muteber değildir  dedi
Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık yapmış olduğu açıklama ile bundan sonra her önüne gelenin Şehit ve Gazi isimlerini kullanarak dernek ve vakıf kuramayacağını ifade etti.

 Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş'un  imzası ile TBMM'ye verilen önergede  “İçişleri Bakanlığına ‘şehit’ ve ‘gazi’ isimlerinin derneklerde kullanılmasıyla ilgili yetki veriyoruz. Herhangi bir dernek bundan sonra ‘gazi’ ve ‘şehit’ kelimelerini kullanacaksa İçişleri Bakanlığından izin almak zorunda kalacak.” ifadelerinin kullanıldığını belirten Başkan Işık ;Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar nihayetinde başarıya ulaştı dedi.

Başkan Işık;  Genel Başkanlığa seçilmiş olduğum  günden bu yana Şehit aileleri  ve Gazilerin haklarını korumak adına dernek olarak yoğun bir çaba harcadık ve nihayetinde uğraşlarımız netice verdi.bundan sonra  Şehit ve Gazi ismini kullanarak hiç kimse bizlerin üzerinden istismar yapamayacak,bu isim adı altında rant  sağlayamayacak dedi.

Son zamanlarda plaket,dergi,gazete vb materyaller ile evlere,işyerlerine,resmi kurum ve kuruluşlara giderek  Şehit aileleri ve Gaziler  adına yardım topladıklarını  söyleyen istismarcı kişi ve kuruluşların çoğaldığını  ve yapılan bu istismarın  vatan ve millet için can vermiş kan vermiş şehit ailelerini ve Gazileri derinden yaraladığını vatandaşlarımızın bu tip kişi ve kurumlara itibar  etmemesini temenni ediyorum diyen Başkan Işık;kapı kapı gezen  hiçbir  stk muteber değildir  dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (