( (

Başarılı Oyuncu Gökçe Eyüboğlu’ndan Örnek Davranış!

Magazin 19.08.2021 - 12:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başarılı Oyuncu Gökçe Eyüboğlu’ndan Örnek Davranış!

Gökçe Eyüboğlu Doğum Gününü Afetlerde Zarar Görenler İçin TEV’e Bağışlıyor…
20 Ağustos’ta doğum gününü kutlamaya hazırlanan oyuncu Gökçe Eyüboğlu afetlerden dolayı ülkece geçirdiğimiz zor süreçlerde İyilik paylaş platformu üzerinden Türk Eğitim Vakfı için kampanya açarak doğum gününü bağışladı! Yaşanılan felaketler nedeniyle eğitimine devam edemeyecekler için afet bursu çalışmalarına başlayan TEV’in kampanyası için doğum günü bağış kampanyası başlatan Gökçe Eyüboğlu’nun hayranları, oyuncunun kampanyasına kayıtsız kalmadı. Üç sezon ekranlarda reyting rekorları kıran “Kadın” dizisinde oynadığı Ceyda karakteri ile Faruk Öztimur Onur Ödülüsahibi olan, son tiyatro oyunu “Mutluyduk Belki Bugüne Kadar”da canlandırdığı Eva karakteri ile de 23. Sadri Alışık Ödülleri’nde komedi, kara komedi ve müzikal dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne aday olan başarılı ve güzel oyuncu Gökçe EYÜBOĞLU doğum gününü afetlerde zarar görenler için TEV’e bağışlıyor… 
Gökçe Eyüboğlu Doğum Gününü Afetlerde Zarar Görenler İçin TEV’e Bağışlıyor…

20 Ağustos’ta doğum gününü kutlamaya hazırlanan oyuncu Gökçe Eyüboğlu afetlerden dolayı ülkece geçirdiğimiz zor süreçlerde İyilik paylaş platformu üzerinden Türk Eğitim Vakfı için kampanya açarak doğum gününü bağışladı! Yaşanılan felaketler nedeniyle eğitimine devam edemeyecekler için afet bursu çalışmalarına başlayan TEV’in kampanyası için doğum günü bağış kampanyası başlatan Gökçe Eyüboğlu’nun hayranları, oyuncunun kampanyasına kayıtsız kalmadı.

Üç sezon ekranlarda reyting rekorları kıran “Kadın” dizisinde oynadığı Ceyda karakteri ile Faruk Öztimur Onur Ödülüsahibi olan, son tiyatro oyunu “Mutluyduk Belki Bugüne Kadar”da canlandırdığı Eva karakteri ile de 23. Sadri Alışık Ödülleri’nde komedi, kara komedi ve müzikal dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne aday olan başarılı ve güzel oyuncu Gökçe EYÜBOĞLU doğum gününü afetlerde zarar görenler için TEV’e bağışlıyor… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (