( (

Balkan Şampiyonasında Selçuklu’dan Altın Madalya

Spor 09.10.2019 - 12:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Balkan Şampiyonasında Selçuklu’dan Altın Madalya

Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Ahmet Ekrem Taşkınoğlu, Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.
Dünya Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası  Bulgaristan‘da düzenlendi. Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Kosova, Romanya ve Hırvatistan gibi ülkelerinde katıldığı şampiyona da  Türk Milli Takımı GrecoRomen stilde 6 Şampiyon çıkartarak takım halinde Şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonada ülkemizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Ahmet Ekrem Taşkınoğlu, final maçında Romen rakibini 9-2 mağlup ederek ilk kez katılmış olduğu şampiyonadan altın madalya ile dönmeyi başardı. TAŞKINOĞLU: KULÜBÜME VE ANTRENÖRLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM Balkan Şampiyonasından altın madalya ile dönen Ahmet Ekrem Taşkınoğlu, “Elde ettiğim bu önemli başarıda büyük emekleri olan Antrenörlerimize ve bizlere her zaman destek olan Selçuklu Belediyespor Kulübümüze teşekkür etmek istiyorum. Türkiye şampiyonalarında bir çok madalya kazandım ancak Milli Takım adına yarışmak ve Uluslararası bir madalya kazanmak bambaşka bir duygu. Kulübümü, şehrimi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Bundan sonra hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında madalya kazanmak. İnşallah bunu başarmak içinde elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da sporcu ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti.
Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Ahmet Ekrem Taşkınoğlu, Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Dünya Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası  Bulgaristan‘da düzenlendi.

Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Kosova, Romanya ve Hırvatistan gibi ülkelerinde katıldığı şampiyona da  Türk Milli Takımı GrecoRomen stilde 6 Şampiyon çıkartarak takım halinde Şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonada ülkemizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Ahmet Ekrem Taşkınoğlu, final maçında Romen rakibini 9-2 mağlup ederek ilk kez katılmış olduğu şampiyonadan altın madalya ile dönmeyi başardı.

TAŞKINOĞLU: KULÜBÜME VE ANTRENÖRLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Balkan Şampiyonasından altın madalya ile dönen Ahmet Ekrem Taşkınoğlu, “Elde ettiğim bu önemli başarıda büyük emekleri olan Antrenörlerimize ve bizlere her zaman destek olan Selçuklu Belediyespor Kulübümüze teşekkür etmek istiyorum. Türkiye şampiyonalarında bir çok madalya kazandım ancak Milli Takım adına yarışmak ve Uluslararası bir madalya kazanmak bambaşka bir duygu. Kulübümü, şehrimi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Bundan sonra hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında madalya kazanmak. İnşallah bunu başarmak içinde elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da sporcu ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (