( (

Bakırcılar Odasından, Züccaciye Fuarına Gezi

İş Dünyası 20.09.2019 - 12:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakırcılar Odasından, Züccaciye Fuarına Gezi

Konya Bakırcılar Odası üyelerini İstanbul’da düzenlenen Züccaciye fuarına götürerek, sektördeki yenilikleri, üretici firmaları tanıma imkanı sundu.
Fuar gezisi hakkında bilgi veren Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, “Oda olarak üyelerimize kendi alanlardaki fuarlara götürerek, sektördeki yenilikleri, teknolojik gelişmeleri ve firmaları yakından tanıma imkanı sunuyoruz. Züccaciye Fuarı gibi, diğer fuar gezilerimizin üyelerimize çok önemli katkılar yapmaktadır. Özellikle sektörün içinde bulunduğu durumu, yenilikleri, teknolojileri ve üretici firmaları yakından tanıyarak, bilgi sahibi oluyorlar. Oda olarak bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vermeye devam edeceğiz.  Bütün amacımız, üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak, sektördeki yenilikleri yakından takip etmelerini sağlamak ve pazarlarını geliştirmektir” dedi. Fuara katılan Bakırcılar Odasının üyeleri fuar gezisinden memnun kaldıklarını, sektördeki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduklarını kaydederek, odanın böylesine faydalı bir gezi düzenlemesinden dolayı başkan İbrahim Işık’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. 
Konya Bakırcılar Odası üyelerini İstanbul’da düzenlenen Züccaciye fuarına götürerek, sektördeki yenilikleri, üretici firmaları tanıma imkanı sundu.

Fuar gezisi hakkında bilgi veren Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, “Oda olarak üyelerimize kendi alanlardaki fuarlara götürerek, sektördeki yenilikleri, teknolojik gelişmeleri ve firmaları yakından tanıma imkanı sunuyoruz. Züccaciye Fuarı gibi, diğer fuar gezilerimizin üyelerimize çok önemli katkılar yapmaktadır. Özellikle sektörün içinde bulunduğu durumu, yenilikleri, teknolojileri ve üretici firmaları yakından tanıyarak, bilgi sahibi oluyorlar. Oda olarak bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vermeye devam edeceğiz.  Bütün amacımız, üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak, sektördeki yenilikleri yakından takip etmelerini sağlamak ve pazarlarını geliştirmektir” dedi.

Fuara katılan Bakırcılar Odasının üyeleri fuar gezisinden memnun kaldıklarını, sektördeki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduklarını kaydederek, odanın böylesine faydalı bir gezi düzenlemesinden dolayı başkan İbrahim Işık’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (