( (

Bakırcılar Odasından, Hüma Okullarına Ziyaret

Bölge 24.11.2020 - 15:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakırcılar Odasından, Hüma Okullarına Ziyaret

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık v e Başkanvekili Ahmet Sönmez Özel Hüma Okulları Kurucu-Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’a ziyaret ederek, verilen eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Bakırcılar Odasının ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten Özel Hüma Okulları Kurucu- Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Konya’daki eğitimin kalitesinin yükselmesi amacıyla eğitim sektöründe Hüma Okulları olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz.  Hüma Ortaokulu, Hüma Anadolu ve Fen Liseleriyle eğitim hizmeti veren okullarımızda; uluslararası eğitim-öğretim vizyonun farkıyla modern ortamlarda gençlerimizi geleceğe değer katacak bireyler olarak yetiştirme hedefindeyiz. Şehrimizdeki STK’lar ve odalarımıza okullarımızda eğitim alacak olan öğrencilerimize referans olmaları halinde eğitim ücretlerimizde belli indirimler uyguluyoruz. Konya Bakırcılar odasıyla da bu anlamda işbirliği yapmaktan mutlu oluruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Hüma Okullarıyla İşbirliği yapmaktan Mutlu oluruz Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Hüma okullarında misafir ettiklerinden dolayı Dr. Mehmet Birekul’a teşekkür ederek, “ Oda olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Şehrimizdeki hastaneler, petrol istasyonları, oteller gibi kurumlarla protokol imzalayarak, üyelerimizin indirimli ücretlerle hizmet almalarını sağlıyoruz. Hüma okullarını yakından takip ediyoruz.  Konya’da eğitimin kalitesinin yükseltilmesi adına verdiğiniz eğitim hizmetlerinden dolayı sizleri kutlayarak, başarılar diliyoruz. Hüma Okullarıyla da üyelerimizin çocuklarının eğitim hizmeti alması noktasında indirimli ücret uygulamanız konusunda protokol yapmaktan mutlu oluruz.  Yapacağımız iş birliğinin hayırlara vesile olması dileğimizle, bizi misafir ettiğinizden dolayı da teşekkür ederiz” diye konuştu.  
Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık v e Başkanvekili Ahmet Sönmez Özel Hüma Okulları Kurucu-Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’a ziyaret ederek, verilen eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Bakırcılar Odasının ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten Özel Hüma Okulları Kurucu- Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Konya’daki eğitimin kalitesinin yükselmesi amacıyla eğitim sektöründe Hüma Okulları olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz.  Hüma Ortaokulu, Hüma Anadolu ve Fen Liseleriyle eğitim hizmeti veren okullarımızda; uluslararası eğitim-öğretim vizyonun farkıyla modern ortamlarda gençlerimizi geleceğe değer katacak bireyler olarak yetiştirme hedefindeyiz. Şehrimizdeki STK’lar ve odalarımıza okullarımızda eğitim alacak olan öğrencilerimize referans olmaları halinde eğitim ücretlerimizde belli indirimler uyguluyoruz. Konya Bakırcılar odasıyla da bu anlamda işbirliği yapmaktan mutlu oluruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Hüma Okullarıyla İşbirliği yapmaktan Mutlu oluruz

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Hüma okullarında misafir ettiklerinden dolayı Dr. Mehmet Birekul’a teşekkür ederek, “ Oda olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Şehrimizdeki hastaneler, petrol istasyonları, oteller gibi kurumlarla protokol imzalayarak, üyelerimizin indirimli ücretlerle hizmet almalarını sağlıyoruz. Hüma okullarını yakından takip ediyoruz.  Konya’da eğitimin kalitesinin yükseltilmesi adına verdiğiniz eğitim hizmetlerinden dolayı sizleri kutlayarak, başarılar diliyoruz. Hüma Okullarıyla da üyelerimizin çocuklarının eğitim hizmeti alması noktasında indirimli ücret uygulamanız konusunda protokol yapmaktan mutlu oluruz.  Yapacağımız iş birliğinin hayırlara vesile olması dileğimizle, bizi misafir ettiğinizden dolayı da teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (