( (

Bakırcılar Odasından, Askon’a Ziyaret

İş Dünyası 27.12.2020 - 14:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakırcılar Odasından, Askon’a Ziyaret

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’yı ziyaret ederek, başarılar diledi.
Ziyarette Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık hayırlı olsun ziyareti için geldiklerini belirterek,  “Pandemiden dolayı ertelediğimiz hayırlı olsun ziyareti için geldik. Gerçekleştirdiğiniz kongrenizden dolayı size ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.  Yaşadığımız pandemi sürecinde odamız üyesi esnaflarımız sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapmaktayız.  Esnafımız için mücadelemizi yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz.  Şehrimizde kaybolan mesleklerin yaşatılması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu mesleklerden şehrimizde iki tane bakırcımız ve birde kalaycımız kaldı. Devletimizin bu kaybolan mesleklere sahip çıkmasının yanında bu süreçte esnaf ve sanatkârlarımıza sahip çıkmasını istiyoruz. Dileğimiz ülkemizin, şehrimizin ve bütün dünyanın bu salgından kurutulması ve sağlıklı günlere tekrar kavuşmamızdır.  Odamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı da teşekkür ederiz” dedi. “Çalışmak, üretmek ve ihracat yapmaktan başkada şansımız yoktur.” Bakırcılar Odasının ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı çalışmaktan, üretmekten ve ihracat yapmaktan başkada şansımızın olmadığının üzerinde durarak, “Pandemi sürecinde sağlımızın önemini bir kez daha anladık.  Bu süreçte maddiyat ikinci sırada yer aldı. Ülkemiz güçlü alt yapısı, üretimi ve istihdamıyla artık bir güç olmaya başladı. O yüzdende ülkemize yönelik saldıralar çoğalmaya başladı.  Bundan dolayı da daha çok üretip, kaliteli üretim yapıp, satmak zorundayız. Çalışmak, üretmek ve ihracat yapmaktan başkada şansızımız yoktur. ASKON olarak bütün çabamız gönüllere bir şey bırakabilmektir. Bunu başarırsak mutlu oluruz.  Şehrimizde ve ülkemiz genelinde kaybolmaya yüz tutmuş olan mesleklere ve değerlerimize sahip çıkmalıyız. Konya olarak ihracatta çok yoğun bir dönemdeyiz.  İhracatta 2 milyar doları aşacağız.  Öncelikle savunma sanayide iyi bir noktayız. İkinci sırada da gıda sektörü gelmektedir.  12 tane işadamları derneği olarak bir araya gelerek bir komisyon kurduk.  Özellikle pandemi sürecinde birbirimize destek olma amacıyla bu komisyon aktif olarak çalışıyor. Gerek pandemi sürecinde gerekse ülkemize yönelik saldıralar karşısında birliktelik oluşturma adına faaliyetlerini sürdürüyor. Birlikteliğimiz koruyup, güçlendirmek hepimizin bir görevidir.  Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz.  Bizlerinde ortak temennisi salgından biran önce kurtulmamızdır. Eskisi gibi sağlıklı ve mutlu günlere kavuşmamızdır” diye konuştu. Konya Bakırcılar Odası yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Sönmez, Fatih Er ve Hakkı Şahin’inde eşlik ettiği ziyarette, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’ya Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık bir tablo hediye etti.
Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’yı ziyaret ederek, başarılar diledi.

Ziyarette Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık hayırlı olsun ziyareti için geldiklerini belirterek,  “Pandemiden dolayı ertelediğimiz hayırlı olsun ziyareti için geldik. Gerçekleştirdiğiniz kongrenizden dolayı size ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.  Yaşadığımız pandemi sürecinde odamız üyesi esnaflarımız sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapmaktayız.  Esnafımız için mücadelemizi yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz.  Şehrimizde kaybolan mesleklerin yaşatılması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu mesleklerden şehrimizde iki tane bakırcımız ve birde kalaycımız kaldı. Devletimizin bu kaybolan mesleklere sahip çıkmasının yanında bu süreçte esnaf ve sanatkârlarımıza sahip çıkmasını istiyoruz. Dileğimiz ülkemizin, şehrimizin ve bütün dünyanın bu salgından kurutulması ve sağlıklı günlere tekrar kavuşmamızdır.  Odamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı da teşekkür ederiz” dedi.

“Çalışmak, üretmek ve ihracat yapmaktan başkada şansımız yoktur.”

Bakırcılar Odasının ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı çalışmaktan, üretmekten ve ihracat yapmaktan başkada şansımızın olmadığının üzerinde durarak, “Pandemi sürecinde sağlımızın önemini bir kez daha anladık.  Bu süreçte maddiyat ikinci sırada yer aldı. Ülkemiz güçlü alt yapısı, üretimi ve istihdamıyla artık bir güç olmaya başladı. O yüzdende ülkemize yönelik saldıralar çoğalmaya başladı.  Bundan dolayı da daha çok üretip, kaliteli üretim yapıp, satmak zorundayız. Çalışmak, üretmek ve ihracat yapmaktan başkada şansızımız yoktur. ASKON olarak bütün çabamız gönüllere bir şey bırakabilmektir. Bunu başarırsak mutlu oluruz.  Şehrimizde ve ülkemiz genelinde kaybolmaya yüz tutmuş olan mesleklere ve değerlerimize sahip çıkmalıyız. Konya olarak ihracatta çok yoğun bir dönemdeyiz.  İhracatta 2 milyar doları aşacağız.  Öncelikle savunma sanayide iyi bir noktayız. İkinci sırada da gıda sektörü gelmektedir.  12 tane işadamları derneği olarak bir araya gelerek bir komisyon kurduk.  Özellikle pandemi sürecinde birbirimize destek olma amacıyla bu komisyon aktif olarak çalışıyor. Gerek pandemi sürecinde gerekse ülkemize yönelik saldıralar karşısında birliktelik oluşturma adına faaliyetlerini sürdürüyor. Birlikteliğimiz koruyup, güçlendirmek hepimizin bir görevidir.  Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz.  Bizlerinde ortak temennisi salgından biran önce kurtulmamızdır. Eskisi gibi sağlıklı ve mutlu günlere kavuşmamızdır” diye konuştu.

Konya Bakırcılar Odası yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Sönmez, Fatih Er ve Hakkı Şahin’inde eşlik ettiği ziyarette, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’ya Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (