( (

Bakırcılar Odasından, ASKON’a Ziyaret

İş Dünyası 31.10.2019 - 10:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakırcılar Odasından, ASKON’a Ziyaret

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Yönetim Kurulu üyesi Yakup Ayan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi Başkanı Yakup Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, her iki odanın güç birliği yaparak, çeşitli çalışmalar yapılacağı konuşuldu.
Ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “ASKON olarak odalarla çalışmalar yapmaktayız. Bakırcılar Odasıyla da çalışmalar yapabiliriz. Konya’nın sorunlarının takibi ve çözümü noktasında birlikte hareket edebiliriz. Birlikte projeler geliştirerek, şehrimize katkı yapmaktan mutlu oluruz. Ülkemizin Birlik ve beraberliği daim olsun. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sizlere başarılar dileyerek, ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.   Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Odamız, 1965 yılında Bakırcılar Odası olarak kurulur. Oda olarak kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri yaşatmaya çalışıyoruz. 700 üyemiz var. Şehrimizdeki zücaciyeci esnafı da odamıza dahil oldu. Esnaflarımızın kurumsallaşmasına katkı verirken, sorunlarının çözümünü takip ediyoruz. Konya’nın sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket etmekten ve birlikte projeler yapıp çalışmaktan mutlu oluruz. Bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” diye konuştu.   Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık,  ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım’a bir tablo hediye etti.  
Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Yönetim Kurulu üyesi Yakup Ayan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi Başkanı Yakup Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, her iki odanın güç birliği yaparak, çeşitli çalışmalar yapılacağı konuşuldu.

Ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım,

“ASKON olarak odalarla çalışmalar yapmaktayız. Bakırcılar Odasıyla da çalışmalar yapabiliriz. Konya’nın sorunlarının takibi ve çözümü noktasında birlikte hareket edebiliriz. Birlikte projeler geliştirerek, şehrimize katkı yapmaktan mutlu oluruz. Ülkemizin Birlik ve beraberliği daim olsun. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sizlere başarılar dileyerek, ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Odamız, 1965 yılında Bakırcılar Odası olarak kurulur. Oda olarak kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri yaşatmaya çalışıyoruz. 700 üyemiz var. Şehrimizdeki zücaciyeci esnafı da odamıza dahil oldu. Esnaflarımızın kurumsallaşmasına katkı verirken, sorunlarının çözümünü takip ediyoruz. Konya’nın sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket etmekten ve birlikte projeler yapıp çalışmaktan mutlu oluruz. Bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” diye konuştu.

 

Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık,  ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım’a bir tablo hediye etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (