( (

Bakırcılar Odasından, AK Parti Karatay İlçeye Ziyaret

Gündem 15.03.2020 - 22:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakırcılar Odasından, AK Parti Karatay İlçeye Ziyaret

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve yönetim kurulu üyesi Yakup Ayan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Bakırcılar Odasının faaliyetleri hakkında bilgi veren Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, “ 2017 yılında arkadaşlarımla birlikte göreve geldik. O günden beri her zaman üyelerimizin yanında olduk. Onların istek ve talepleri noktasında elimizden geleni yapmaktayız. Esnafımız AVM’ler den dolayı sıkıntı içindedir.  Birde bulunduğumuz bölgede trafik sıkışıklığı ve otopark sorunumuz var. Bunun yanında özellikle Bedesten ve Ahmet Efendi çarşısının tanıtılması gerekir. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarına karşı duyarlı davrandığınız ve sorunlarımızın çözümü için yaptıklarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Bizler gönül esaslı çalışıyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Odanızın yanındayız. Karatay ilçemizdeki esnaf ve sanatkârlarımız için Elimizden geleni katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkârlarımızı bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.    
Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve yönetim kurulu üyesi Yakup Ayan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Bakırcılar Odasının faaliyetleri hakkında bilgi veren Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, “ 2017 yılında arkadaşlarımla birlikte göreve geldik. O günden beri her zaman üyelerimizin yanında olduk. Onların istek ve talepleri noktasında elimizden geleni yapmaktayız. Esnafımız AVM’ler den dolayı sıkıntı içindedir.  Birde bulunduğumuz bölgede trafik sıkışıklığı ve otopark sorunumuz var. Bunun yanında özellikle Bedesten ve Ahmet Efendi çarşısının tanıtılması gerekir. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarına karşı duyarlı davrandığınız ve sorunlarımızın çözümü için yaptıklarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Bizler gönül esaslı çalışıyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Odanızın yanındayız. Karatay ilçemizdeki esnaf ve sanatkârlarımız için Elimizden geleni katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkârlarımızı bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (