( (

Bakırcılar Odası’ndan, Birlik Ve Dayanışma Toplantısı

Bölge 13.02.2020 - 19:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakırcılar Odası’ndan, Birlik Ve Dayanışma Toplantısı

Konya Bakırcılar Odasının 3. düzenlediği Birlik ve Dayanışma toplantısında oda üyesi Hediyelik Eşya Satıcısı esnaflarla bir araya geldi. Toplantıda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Damla Resturantaki kahvaltılı toplantıya Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, yönetim kurulu üyeleri, hediyelik eşya satıcısı esnaflar, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel, Konya İş-Kur İl Müdürü Emrah Keleş, ASRİAD Derneği Başkanı Mustafa Balta, Tarihi Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Abdullah Dölek ve Konya Mali Müşavirler Odası Denetim Kurulu Üyesi Yasin Ayvaz katıldı.      Toplantının açılışında konuşan Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık oda olarak birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem verdiklerini belirterek, “Konya Bakırcılar Odası olarak yönetime geleli iki yıl oldu Yönetim Kurulu olarak bu süre içerisinde bugüne kadar üyelerimize 5 fuar gezisi, Kapadokya gezisi, Çanakkale ve Bursa gezileri düzenledik. Diğer taraftan üyelerimizin özel hastanelerden indirimli hizmet almaları için sözleşme yaptık.  Otel ve petrollerle de indirim anlaşmaları yaptık. Odamızı daha aktif bir hale getirdik. Bundan sonra 2020 yılı içinde yeni projelerimiz var. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem veriyoruz.  1.Hırdavatçılarla, 2. Zücaciyeci esnafımızla yaptığımız Kahvaltılı Dayanışma toplantısının 3. Hediyelik Eşya satıcı esnafımızla yapıyoruz. Toplantımıza katılan Birlik Başkanımız Muharrem Karabacak’a, Konya İş-Kur İl Müdürü Emrah Keleş’e, ASRİAD Derneği Başkanı Mustafa Balta’ya, Tarih Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Abdullah Dölek’e, Konya Mali Müşavirler Odası Denetim Kurulu Üyesi Yasin Ayvaz’a, esnaf arkadaşlarımıza, bundan önceki toplantımıza Sponsor olan Züccaciyeci Abdullah Örs’e ve bugünkü kahvaltımızın sponsoru olan değerli kardeşimiz ve üyemize teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz toplantılardaki tek amacımız, Esnaf ve sanatkârlarımızı birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek kaynaştırmaktır. Toplantılarımızda bizi yalnız bırakmayan Konya medyasına da teşekkür ediyoruz” dedi.   Esnaf ve Sanatkârlarımızın Daime Yanındayız   KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak konuşmasında esnaf ve sanatkârların daima yanında olduklarını dile getirerek, “Bugün sizlerle 3. Kez biradayız. Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olmaya ve değer katmaya çalışıyoruz. Birlikteyiz. Konyalı esnaf ve sanatkârlarımızın daha rahat ve bereketli çalışması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, ülkemizin, esnaf ve sanatkârlarımızın birlik ve beraberliğinin güçlü olması bizler için önemlidir. Bakırcılar Odası Başkanımız İbrahim Işık ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza bizi bugün buluşturduğu bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birliğimizi ve dirliğimizi Allah daim etsin” diye konuştu.  
Konya Bakırcılar Odasının 3. düzenlediği Birlik ve Dayanışma toplantısında oda üyesi Hediyelik Eşya Satıcısı esnaflarla bir araya geldi. Toplantıda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Damla Resturantaki kahvaltılı toplantıya Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, yönetim kurulu üyeleri, hediyelik eşya satıcısı esnaflar, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel, Konya İş-Kur İl Müdürü Emrah Keleş, ASRİAD Derneği Başkanı Mustafa Balta, Tarihi Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Abdullah Dölek ve Konya Mali Müşavirler Odası Denetim Kurulu Üyesi Yasin Ayvaz katıldı.   

 

Toplantının açılışında konuşan Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık oda olarak birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem verdiklerini belirterek, “Konya Bakırcılar Odası olarak yönetime geleli iki yıl oldu Yönetim Kurulu olarak bu süre içerisinde bugüne kadar üyelerimize 5 fuar gezisi, Kapadokya gezisi, Çanakkale ve Bursa gezileri düzenledik. Diğer taraftan üyelerimizin özel hastanelerden indirimli hizmet almaları için sözleşme yaptık.  Otel ve petrollerle de indirim anlaşmaları yaptık. Odamızı daha aktif bir hale getirdik. Bundan sonra 2020 yılı içinde yeni projelerimiz var. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem veriyoruz.  1.Hırdavatçılarla, 2. Zücaciyeci esnafımızla yaptığımız Kahvaltılı Dayanışma toplantısının 3. Hediyelik Eşya satıcı esnafımızla yapıyoruz. Toplantımıza katılan Birlik Başkanımız Muharrem Karabacak’a, Konya İş-Kur İl Müdürü Emrah Keleş’e, ASRİAD Derneği Başkanı Mustafa Balta’ya, Tarih Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Abdullah Dölek’e, Konya Mali Müşavirler Odası Denetim Kurulu Üyesi Yasin Ayvaz’a, esnaf arkadaşlarımıza, bundan önceki toplantımıza Sponsor olan Züccaciyeci Abdullah Örs’e ve bugünkü kahvaltımızın sponsoru olan değerli kardeşimiz ve üyemize teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz toplantılardaki tek amacımız, Esnaf ve sanatkârlarımızı birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek kaynaştırmaktır. Toplantılarımızda bizi yalnız bırakmayan Konya medyasına da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Esnaf ve Sanatkârlarımızın Daime Yanındayız

 

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak konuşmasında esnaf ve sanatkârların daima yanında olduklarını dile getirerek, “Bugün sizlerle 3. Kez biradayız. Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olmaya ve değer katmaya çalışıyoruz. Birlikteyiz. Konyalı esnaf ve sanatkârlarımızın daha rahat ve bereketli çalışması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, ülkemizin, esnaf ve sanatkârlarımızın birlik ve beraberliğinin güçlü olması bizler için önemlidir. Bakırcılar Odası Başkanımız İbrahim Işık ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza bizi bugün buluşturduğu bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birliğimizi ve dirliğimizi Allah daim etsin” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (