( (

Bakan Ersoy'un Otellerini Ünlü Patroniçe Tanıtacak

Turizm 02.12.2019 - 15:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakan Ersoy'un Otellerini Ünlü Patroniçe Tanıtacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu lüks otel grubu Maxx Royal'in yeni marka yüzü belli oldu.
Türkiye’nin en lüks otel grubu Maxx Royal, 2020 sezonu için tanıtımını, Louis Vuitton Moët Hennessy’nin (LVMH) patroniçesi Rus süper model Natalia Vodianova ile yapacak. Dünyanın en lüks markalarını bünyesinde barındıran, Tiffany&CO’yu satın alarak, şirket tarihindeki en büyük satın almayı gerçekleştiren LVMH patronu ve dünyanın en zengin ilk üç insanından biri Bernard Arnault’un oğlu Antoine Arnault’ın eşi Natalia Vodianova, Maxx Royal otellerinin marka yüzü oldu. İlk kez Türk markasıyla iş birliği yaptı Louis Vuitton, Versace, Chanel ve Yves Saint Laurent gibi dünyanın en ünlü markalarıyla çalışan Vodianova, ilk kez bir Türk markasıyla iş birliği yaptı. Kemer’de çekilen reklam filmleri ve fotoğraflar, dünyada aynı anda yayınlanmaya başladı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu lüks otel grubu Maxx Royal'in yeni marka yüzü belli oldu.

Türkiye’nin en lüks otel grubu Maxx Royal, 2020 sezonu için tanıtımını, Louis Vuitton Moët Hennessy’nin (LVMH) patroniçesi Rus süper model Natalia Vodianova ile yapacak. Dünyanın en lüks markalarını bünyesinde barındıran, Tiffany&CO’yu satın alarak, şirket tarihindeki en büyük satın almayı gerçekleştiren LVMH patronu ve dünyanın en zengin ilk üç insanından biri Bernard Arnault’un oğlu Antoine Arnault’ın eşi Natalia Vodianova, Maxx Royal otellerinin marka yüzü oldu.

İlk kez Türk markasıyla iş birliği yaptı

Louis Vuitton, Versace, Chanel ve Yves Saint Laurent gibi dünyanın en ünlü markalarıyla çalışan Vodianova, ilk kez bir Türk markasıyla iş birliği yaptı. Kemer’de çekilen reklam filmleri ve fotoğraflar, dünyada aynı anda yayınlanmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (