( (

Bakan Ersoy'dan 'TÜRSAB Yasası' Toplantısı

Turizm 21.12.2019 - 12:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakan Ersoy'dan 'TÜRSAB Yasası' Toplantısı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Türkiye’nin önde gelen acentelerinin yöneticileriyle bir araya geldi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, seyahat acenteleri yöneticileriyle İstanbul’da buluştu. Ersoy, görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ersoy paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ‘’Ülkemizin önde gelen seyahat acenteleri yöneticileriyle Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.’’ Toplantıya ETS, Jolly Tur ve Tatil Sepeti gibi şirketlerin yöneticileri katıldı. Bakan Ersoy daha önce yaptığı açıklamalarda yeni TÜRSAB yasasının 2019 yılı bitmeden TBMM’ye geleceğini söylemişti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Türkiye’nin önde gelen acentelerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, seyahat acenteleri yöneticileriyle İstanbul’da buluştu. Ersoy, görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ersoy paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ‘’Ülkemizin önde gelen seyahat acenteleri yöneticileriyle Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.’’ Toplantıya ETS, Jolly Tur ve Tatil Sepeti gibi şirketlerin yöneticileri katıldı.

Bakan Ersoy daha önce yaptığı açıklamalarda yeni TÜRSAB yasasının 2019 yılı bitmeden TBMM’ye geleceğini söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (