( (

Bakan Ersoy’dan Turizm Acentalarına Gece Yarısı Destek Açıklaması

Turizm 19.03.2020 - 12:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakan Ersoy’dan Turizm Acentalarına Gece Yarısı Destek Açıklaması

Destek paketinde acentaların unutulduğu gören Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; yaptığı mesai ile birinci maddeye acentaları ekletmeyi başardı.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı destek paketinde acentaların unutulduğu gören Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; yaptığı mesai ile birinci maddeye acentaları ekletmeyi başardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkü’nde düzenlenen “Corona Virüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı” sonrasında ekonomi alanında alınan önlemler ve mali destekler açıklandı.Açıklanan destek paketinde seyahat acentelerinin adı geçmeyince tepkiler büyüdü. Bunun üzerine Kültür ve Turizm bakan4 Mehmet Ersoy müdahale ederek pakete turizm taşımacılık ve seyahat acentelerini ekletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın coronavirus krizine yönelik açıkladığı “Covid-19 Ekonomik İstikrar Kalkanı” destek paketi kapsamında acentaların yer almaması üzerine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy harekete geçti. Destek paketinde, özellikle birinci madde kapsamında seyahat acentalarının yer almaması üzerine Bakan Ersoy’un gece mesaisi başladı. Ersoy, saat 23:45’de coronavirus destek paketinin 1. Maddesine seyahat acentalarını da ekletmeyi başardı “Covid-19 Ekonomik İstikrar Kalkanı” destek programının 1. Maddesi’nin son şekli şöyle: 1- Perakende, AVM, Demir-Çelik, Otomotiv, Lojistik-Ulaşım, Turizm Taşımacılık – Seyahat Acenteleri, Sinema-Tiyatro, Konaklama, Yiyecek-İçecek, Tekstil-Konfeksiyon ve Etkinlik-Organizayon sektörleri için Muhtasar ve KDV tevkifatı ile SGK primlerinin Nisan, Mayıs ve Haziran ödemelerini 6’şar ay erteliyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı paketinin ilk halinde KDV ve SGK primleri ertelenecek sektörler arasında, seyahat acentalarının yer almaması üzerine harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, listeye “Turizm Taşımacılık – Seyahat Acenteleri” ibaresini eklettiğini; bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. OPERALAR, TİYATROLAR TV'YE TAŞINDI  
Destek paketinde acentaların unutulduğu gören Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; yaptığı mesai ile birinci maddeye acentaları ekletmeyi başardı.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı destek paketinde acentaların unutulduğu gören Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; yaptığı mesai ile birinci maddeye acentaları ekletmeyi başardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkü’nde düzenlenen “Corona Virüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı” sonrasında ekonomi alanında alınan önlemler ve mali destekler açıklandı.Açıklanan destek paketinde seyahat acentelerinin adı geçmeyince tepkiler büyüdü. Bunun üzerine Kültür ve Turizm bakan4 Mehmet Ersoy müdahale ederek pakete turizm taşımacılık ve seyahat acentelerini ekletti.


httpwww.turkiyeturizm.combakan-ersoydan-acentalara-gece-yarisi-destek-aciklamasi-61209h.htm.png

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın coronavirus krizine yönelik açıkladığı “Covid-19 Ekonomik İstikrar Kalkanı” destek paketi kapsamında acentaların yer almaması üzerine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy harekete geçti.

bakan-tesvik-001.jpgDestek paketinde, özellikle birinci madde kapsamında seyahat acentalarının yer almaması üzerine Bakan Ersoy’un gece mesaisi başladı. Ersoy, saat 23:45’de coronavirus destek paketinin 1. Maddesine seyahat acentalarını da ekletmeyi başardı


“Covid-19 Ekonomik İstikrar Kalkanı” destek programının 1. Maddesi’nin son şekli şöyle:

1- Perakende, AVM, Demir-Çelik, Otomotiv, Lojistik-Ulaşım, Turizm Taşımacılık – Seyahat Acenteleri, Sinema-Tiyatro, Konaklama, Yiyecek-İçecek, Tekstil-Konfeksiyon ve Etkinlik-Organizayon sektörleri için Muhtasar ve KDV tevkifatı ile SGK primlerinin Nisan, Mayıs ve Haziran ödemelerini 6’şar ay erteliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı paketinin ilk halinde KDV ve SGK primleri ertelenecek sektörler arasında, seyahat acentalarının yer almaması üzerine harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, listeye “Turizm Taşımacılık – Seyahat Acenteleri” ibaresini eklettiğini; bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

OPERALAR, TİYATROLAR TV'YE TAŞINDI
bakan-tiyatro.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (