( (

Bağışta Bulunan Minik Yüreklere Teşekkür Ziyareti

Bölge 03.05.2020 - 11:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bağışta Bulunan Minik Yüreklere Teşekkür Ziyareti

Kumbaralarındaki biriktirdikleri paralarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan miniklere Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal teşekkür ederek sohbet ettiler.
Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal, Beren, Berfu Küçük kardeşler, Eslem Yalçınkaya ve Hüzeyfe Akbıyık’ı ziyaret ederek kendilerini örnek davranışlarından dolayı kutladılar.   Yardımda bulunan minikler  aile büyüklerinin kendilerine verdikleri harçlıklarını Vefa İletişim Noktasına gelerek kampanyaya bağışlamak istediğini söyleyen minik yürekler herkesin takdirini kazandı.   Vefa İletişim Noktasında bulunan görevlilere kumbaralarındaki paralarını teslim eden minikler kendilerinin yeniden para biriktireceklerini ama şimdi herkes gibi kendilerinin de yardımda bulunmak istediklerini kaydettiler.   Minik çocukların davranışlarının kendilerini çok duygulandırdığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Sizlerin bu güzel davranışından dolayı çok duygulandık, çok da sevindik bu güzel davranışınızın karşısında. Biz size teşekkür ediyoruz” dedi.   Kaymakam Aydın Erdoğan;  Allah yardımınızı kabul etsin, Vefa İletişim Noktasına gelerek   kendi harçlığınızdan biriktirdiğiniz  paraları Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlamak güzel bir duygu teşekkür ediyoruz sizlere” şeklinde konuştu.   Kaymakam Erdoğan ve Başkan Tutal, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.
Kumbaralarındaki biriktirdikleri paralarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan miniklere Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal teşekkür ederek sohbet ettiler.

Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal, Beren, Berfu Küçük kardeşler, Eslem Yalçınkaya ve Hüzeyfe Akbıyık’ı ziyaret ederek kendilerini örnek davranışlarından dolayı kutladılar.

 

Yardımda bulunan minikler  aile büyüklerinin kendilerine verdikleri harçlıklarını Vefa İletişim Noktasına gelerek kampanyaya bağışlamak istediğini söyleyen minik yürekler herkesin takdirini kazandı.

 

Vefa İletişim Noktasında bulunan görevlilere kumbaralarındaki paralarını teslim eden minikler kendilerinin yeniden para biriktireceklerini ama şimdi herkes gibi kendilerinin de yardımda bulunmak istediklerini kaydettiler.

 

Minik çocukların davranışlarının kendilerini çok duygulandırdığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Sizlerin bu güzel davranışından dolayı çok duygulandık, çok da sevindik bu güzel davranışınızın karşısında. Biz size teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaymakam Aydın Erdoğan;  Allah yardımınızı kabul etsin, Vefa İletişim Noktasına gelerek   kendi harçlığınızdan biriktirdiğiniz  paraları Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlamak güzel bir duygu teşekkür ediyoruz sizlere” şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Erdoğan ve Başkan Tutal, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (