( (

Ayşe Türkmenoğlu, Hüma Okullarını Ziyaret Etti

Eğitim 10.03.2020 - 15:15, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ayşe Türkmenoğlu, Hüma Okullarını Ziyaret Etti

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Ayşe Türkmenoğlu Hüma Okulları’nı ziyaret etti.
Yönetim Kurulu üyeleriyle okulu gezen Ayşe Türkmenoğlu, okuldan aldığı bilgilerle yeni bir eğitim anlayışının Konya’da vücut bulduğunu dile getirerek, “Konya’da tek Hazırlık sınıfının Hüma Okulları’nda olmasına çok sevindim. Öğrencilerin İngilizce eğitimi ile küresel anlamda bizi temsil edeceklerini ve bu eğitimin öğrencilere pek çok kapı açacağını düşünüyorum. Hüma Okulları’nın vizyoner olması Konya halkı adına beni çok mutlu etti. Geleceğin umudu olan çocuklarımızı küreselleşen dünya üzerinde böyle donanımlı yetiştiriyor olması ülkemiz açısından da çok olumlu sonuçlar doğuracaktır. Bütün projelerinin ve ortaya koyduğu farklılıkların takipçisiyim” diyerek, Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’aminnettarlığını ifade etti. Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul ziyaretinden dolayı Ayşe Türkmenoğlu’na teşekkür ederek, “Konya da bu kadar kısa sürede eğitim alanında yakalanan başarıyı getiren sebeplerden bir tanesi de eğitim anlayışımızın yanı sıra öğretmenlerimiz ve velilerimizdir. Eğitimde ülke olarak çok yol kat ettik. Ülke olarak eğitim konusuna oldukça önem vermekteyiz. Bizler de Konya’nın eğitim kalitesinin korunması ve daha da ileri seviyelere taşınması maksadıyla çalışmalar yürütmekteyiz. İnanıyorum ki öğrencilerimiz başarılarını mezun olduktan sonra da devam ettirecek, farklı sektörlerde önemli çalışmalara imza atacaklardır” dedi. Ziyaretinden dolayı Ayşe Türkmenoğlu’na teşekkürlerini ileten Hüma Okulları, hediyelerini takdim etti.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Ayşe Türkmenoğlu Hüma Okulları’nı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu üyeleriyle okulu gezen Ayşe Türkmenoğlu, okuldan aldığı bilgilerle yeni bir eğitim anlayışının Konya’da vücut bulduğunu dile getirerek, “Konya’da tek Hazırlık sınıfının Hüma Okulları’nda olmasına çok sevindim. Öğrencilerin İngilizce eğitimi ile küresel anlamda bizi temsil edeceklerini ve bu eğitimin öğrencilere pek çok kapı açacağını düşünüyorum. Hüma Okulları’nın vizyoner olması Konya halkı adına beni çok mutlu etti. Geleceğin umudu olan çocuklarımızı küreselleşen dünya üzerinde böyle donanımlı yetiştiriyor olması ülkemiz açısından da çok olumlu sonuçlar doğuracaktır. Bütün projelerinin ve ortaya koyduğu farklılıkların takipçisiyim” diyerek, Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’aminnettarlığını ifade etti.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul ziyaretinden dolayı Ayşe Türkmenoğlu’na teşekkür ederek, “Konya da bu kadar kısa sürede eğitim alanında yakalanan başarıyı getiren sebeplerden bir tanesi de eğitim anlayışımızın yanı sıra öğretmenlerimiz ve velilerimizdir. Eğitimde ülke olarak çok yol kat ettik. Ülke olarak eğitim konusuna oldukça önem vermekteyiz. Bizler de Konya’nın eğitim kalitesinin korunması ve daha da ileri seviyelere taşınması maksadıyla çalışmalar yürütmekteyiz. İnanıyorum ki öğrencilerimiz başarılarını mezun olduktan sonra da devam ettirecek, farklı sektörlerde önemli çalışmalara imza atacaklardır” dedi.

Ziyaretinden dolayı Ayşe Türkmenoğlu’na teşekkürlerini ileten Hüma Okulları, hediyelerini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (