( (

Aydınlar Ocağı’nda Bu Hafta Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) Anılacak

Kültür Sanat 02.09.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Aydınlar Ocağı’nda Bu Hafta Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) Anılacak

Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, halk arasında “Kör Ahmet” olarak bilinen Sanatçı Ahmet Özdemir, vefatının üçüncü yılında yâd edilecek. Konuşmacılar Türk Halk Edebiyatı alanında araştırmalar yapan eğitimci Betül Bolat, Sanatçı Ahmet Özdemir hakkında hazırladığı tezi sunarken Konya Büyükşehir Belediyesi eski Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu da, Kör Ahmet ile ilgili ilginç hatıralarını dile getirecek. İl Halk Kütüphanesi’nde 3 Eylül 2019 Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek olan müzikli sohbete bütün gönül dostları davetlidir.

Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, halk arasında “Kör Ahmet” olarak bilinen Sanatçı Ahmet Özdemir, vefatının üçüncü yılında yâd edilecek.


Konuşmacılar Türk Halk Edebiyatı alanında araştırmalar yapan eğitimci Betül Bolat, Sanatçı Ahmet Özdemir hakkında hazırladığı tezi sunarken Konya Büyükşehir Belediyesi eski Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu da, Kör Ahmet ile ilgili ilginç hatıralarını dile getirecek.


İl Halk Kütüphanesi’nde 3 Eylül 2019 Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek olan müzikli sohbete bütün gönül dostları davetlidir.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (