( (

ASRIAD İş Adamlarını Bir Araya Getirdi

İş Dünyası 17.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASRIAD İş Adamlarını Bir Araya Getirdi

Novotel’de gerçekleşen toplantıya ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, Malatya Şube Başkanı Aziz Özel, Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkan Yardımcıları Seyit Yılmaz ile Seyit Vural ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ASRIAD Üyesi iş adamları katıldı. ASRIAD Konya şubesinin 2018 yılının 7. ayında kurulduğunu ve o günden bu güne dek çeşitli projelere imza attıklarını söyleyen ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta “Özellikle kaynaşma ve kardeşlik yönünde programlar gerçekleştirerek hem aramızdaki bağı kuvvetlendireceğiz, hem de şehrimizin ekonomisine ve gerekse ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız” diyerek Anadolu Ekonomi İş Birliği adı altında başlattıkları projeyi kısa vadede tüm Türkiye’ye yayılacağının vurgusunu yaptı. İş adamları olarak üretmeye ürettikçe de gelişmeye, geliştikçe de büyümeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, “Amacımız güçlenmek, kalkınmak, el ele omuz omuza mücadele vereceğimizi tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya gösterebilmek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız” dedi. Ardından söz alan ASRIAD Malatya ve Burdur şube başkanları ise konuşmalarında böyle anlamlı bir toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Konya şubesine teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından program, destek veren sponsor firmalara plaket takdiminin ardından katılımcı firmaların birbirini yakından tanımaları için ikili görüşmelerin yapıldığı toplantıyla son buldu.

Novotel’de gerçekleşen toplantıya ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, Malatya Şube Başkanı Aziz Özel, Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkan Yardımcıları Seyit Yılmaz ile Seyit Vural ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ASRIAD Üyesi iş adamları katıldı. ASRIAD Konya şubesinin 2018 yılının 7. ayında kurulduğunu ve o günden bu güne dek çeşitli projelere imza attıklarını söyleyen ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta “Özellikle kaynaşma ve kardeşlik yönünde programlar gerçekleştirerek hem aramızdaki bağı kuvvetlendireceğiz, hem de şehrimizin ekonomisine ve gerekse ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız” diyerek Anadolu Ekonomi İş Birliği adı altında başlattıkları projeyi kısa vadede tüm Türkiye’ye yayılacağının vurgusunu yaptı.


İş adamları olarak üretmeye ürettikçe de gelişmeye, geliştikçe de büyümeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen ASRIAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, “Amacımız güçlenmek, kalkınmak, el ele omuz omuza mücadele vereceğimizi tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya gösterebilmek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız” dedi.


Ardından söz alan ASRIAD Malatya ve Burdur şube başkanları ise konuşmalarında böyle anlamlı bir toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Konya şubesine teşekkür ettiler.


Konuşmaların ardından program, destek veren sponsor firmalara plaket takdiminin ardından katılımcı firmaların birbirini yakından tanımaları için ikili görüşmelerin yapıldığı toplantıyla son buldu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (