( (

Yunak Öğretmenevinde Öğle Yemeği Başladı

Bölge 14.03.2023 - 10:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak Öğretmenevinde Öğle Yemeği Başladı

Ekim 2022 tarihinde konaklama ve kahvaltı hizmeti vermeye başlayan Yunak Öğretmenevinde öğle yemeği hizmeti de başladı.
Yunak Öğretmenevi Müdürlüğü, öğle yemeği hizmeti dolayısıyla kapılarını milli eğitim camiası ve kamu çalışanlarına açarak nezih ve hijyenik bir ortamda öğle yemeklerini vermeye başladı.   Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Öğretmenevinin öğle yemeği hizmeti ile ilgili olarak; "Öğretmenevimizde, milli eğitim ve kamu çalışanlarına 13.03.2023 Pazartesi gününden itibaren öğle yemeği hizmetimiz başlamıştır. Ferah ve nezih bir ortamımız var. Yemek saatlerimiz 12.00 / 14.00 arasıdır. Yemek ücretimiz ise 4 çeşit yemek, sadece 40 TL’dir. Kurumumuz, tüm imkanlarıyla halkımızın hizmetindedir. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.   Öğretmenevinin ilk günkü öğle yemeği hizmetine Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurum amirleri, memurlar ve kamu çalışanları katıldı. İşcan, yemek tezgahına geçerek ilk günün yemeğini bizzat kendi elleriyle dağıttı.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurumun bu hizmetinden dolayı kendilerine destek veren Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak, Öğretmenevi Müdürü Muhammed Ali Tokdemir ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.
Ekim 2022 tarihinde konaklama ve kahvaltı hizmeti vermeye başlayan Yunak Öğretmenevinde öğle yemeği hizmeti de başladı.

Yunak Öğretmenevi Müdürlüğü, öğle yemeği hizmeti dolayısıyla kapılarını milli eğitim camiası ve kamu çalışanlarına açarak nezih ve hijyenik bir ortamda öğle yemeklerini vermeye başladı.

 

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Öğretmenevinin öğle yemeği hizmeti ile ilgili olarak;

"Öğretmenevimizde, milli eğitim ve kamu çalışanlarına 13.03.2023 Pazartesi gününden itibaren öğle yemeği hizmetimiz başlamıştır. Ferah ve nezih bir ortamımız var. Yemek saatlerimiz 12.00 / 14.00 arasıdır. Yemek ücretimiz ise 4 çeşit yemek, sadece 40 TL’dir. Kurumumuz, tüm imkanlarıyla halkımızın hizmetindedir. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

 

Öğretmenevinin ilk günkü öğle yemeği hizmetine Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurum amirleri, memurlar ve kamu çalışanları katıldı. İşcan, yemek tezgahına geçerek ilk günün yemeğini bizzat kendi elleriyle dağıttı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurumun bu hizmetinden dolayı kendilerine destek veren Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak, Öğretmenevi Müdürü Muhammed Ali Tokdemir ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (