( (

ASKON’ndan Prof. Dr. Babür Özçelik’e Ziyaret

İş Dünyası 03.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON’ndan Prof. Dr. Babür Özçelik’e Ziyaret

Ziyarette ASKON Konya Şube Başkan Vekili Ali Umur, Başkan Yardımcısı Taner Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Ali Göktaş, Osman Oflaz, Hasan Özdemir, Emrullah Sürücü, Mehmet Şen, Genç ASKON Konya Şube Başkanı Mehmet Akif Savaş hazır bulundu.  Yeni üniversitenin Konya’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Vekili Ali Umur,  Konya’nın daha güçlü ve teknolojik bir sanayiye doğru yürümesinde önemli bir adım atıldığını dile getirdi.  Umur, “Konya Teknik Üniversitesi’nin kurulması bizim için son derece mutluluk verici. Bu denli sanayi alt yapısına sahip bir şehirde teknik üniversite olmazsa olmazdı. Çok şükür kazandırıldı. Kampüs alanı da sanayimize çok yakın bir yerde inşa ediliyor. Bu da üniversite-sanayinin iç içe olması adına çok güzel bir gelişme. İnşallah güzel işlerin yapılacağını şimdiden görebiliyoruz. Siz değerli hocamıza da görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz ASKON Konya Şubesi olarak hep üniversite-sanayi işbirliğine sıcak baktık ve bu alanda çalışmalar yaptık. Sizinle de her daim çalışmalar yapmaya hazırız” dedi. Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik de, ASKON gibi güçlü bir kuruluşun yanlarında olmasından dolayı memnum olduklarını belirterek, Ali Umur ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette ASKON Konya Şube Başkan Vekili Ali Umur, Başkan Yardımcısı Taner Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Ali Göktaş, Osman Oflaz, Hasan Özdemir, Emrullah Sürücü, Mehmet Şen, Genç ASKON Konya Şube Başkanı Mehmet Akif Savaş hazır bulundu.


 Yeni üniversitenin Konya’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Vekili Ali Umur,  Konya’nın daha güçlü ve teknolojik bir sanayiye doğru yürümesinde önemli bir adım atıldığını dile getirdi.


 Umur, “Konya Teknik Üniversitesi’nin kurulması bizim için son derece mutluluk verici. Bu denli sanayi alt yapısına sahip bir şehirde teknik üniversite olmazsa olmazdı. Çok şükür kazandırıldı. Kampüs alanı da sanayimize çok yakın bir yerde inşa ediliyor. Bu da üniversite-sanayinin iç içe olması adına çok güzel bir gelişme. İnşallah güzel işlerin yapılacağını şimdiden görebiliyoruz. Siz değerli hocamıza da görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz ASKON Konya Şubesi olarak hep üniversite-sanayi işbirliğine sıcak baktık ve bu alanda çalışmalar yaptık. Sizinle de her daim çalışmalar yapmaya hazırız” dedi.


Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik de, ASKON gibi güçlü bir kuruluşun yanlarında olmasından dolayı memnum olduklarını belirterek, Ali Umur ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (