( (

ASKON Konya’dan Anlamlı ‘Bağış’

Bölge 19.08.2020 - 15:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON Konya’dan Anlamlı ‘Bağış’

ASKON Konya İl Başkanlığı, Kızılay İşbirliği ile 2 gün süren ‘Kan Bağış Kampanyası’ düzenledi
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya İl Başkanlığı Kızılay işbirliği ile ‘Kan Bağış’ kampanyası düzenledi. Şube üyesi Doğan Çanta’nın Bosna Hersek Şubesi’nde 2 gün süren kan bağış kampanyasına katılım sevindirdi.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ASKON Konya İl Başkanı Atilla Sinacı, iş dünyasının sosyal sorumluluk görevlerine önem vermesi gerektiğini dile getirdi. Sinacı, “Biz iş dünyasını temsil eden bir oluşumuz. Lakin sosyal sorumlulukları çok önemsiyoruz. Bu anlamda yönetimimizle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Yetkililerden özellikle pandemi sürecinde kan bağışında azalma, kan ihtiyacında artış olmuş. Biz de hareket geçtik. Kızılay ile işbirliği yaparak bağış için kamuoyu oluşturduk. Tüm üyelerimiz ve Konya’daki birçok işadamını davet ettik. Vatandaşımızın da desteği ile iki gün güzel katılım oldu. İnşallah bunu mutat aralıklarla devam ettireceğiz. Kan bağışı çok önemli. Bir gün hepimize lazım olabilir. Bir vatandaşımızın hayatını kurtarmaya vesile olmaktan daha güzel ne olabilir. Türk Kızılay’ı burada çok önemli bir misyonu yürütüyor. Bizler de her daim onların yanında olmalıyız” dedi. Başkan Sinacı, kampanyaya ev sahipliği yapan Doğan Çanta Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKON Konya İl Başkan Yardımcısı Taner Doğan’a teşekkür etti. Bağış kampanyası 2 gün sürdü. Yüzlerce insan kampanyaya destek olarak kan bağışında bulundu.
ASKON Konya İl Başkanlığı, Kızılay İşbirliği ile 2 gün süren ‘Kan Bağış Kampanyası’ düzenledi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya İl Başkanlığı Kızılay işbirliği ile ‘Kan Bağış’ kampanyası düzenledi. Şube üyesi Doğan Çanta’nın Bosna Hersek Şubesi’nde 2 gün süren kan bağış kampanyasına katılım sevindirdi.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ASKON Konya İl Başkanı Atilla Sinacı, iş dünyasının sosyal sorumluluk görevlerine önem vermesi gerektiğini dile getirdi. Sinacı, “Biz iş dünyasını temsil eden bir oluşumuz. Lakin sosyal sorumlulukları çok önemsiyoruz. Bu anlamda yönetimimizle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Yetkililerden özellikle pandemi sürecinde kan bağışında azalma, kan ihtiyacında artış olmuş. Biz de hareket geçtik. Kızılay ile işbirliği yaparak bağış için kamuoyu oluşturduk. Tüm üyelerimiz ve Konya’daki birçok işadamını davet ettik. Vatandaşımızın da desteği ile iki gün güzel katılım oldu. İnşallah bunu mutat aralıklarla devam ettireceğiz. Kan bağışı çok önemli. Bir gün hepimize lazım olabilir. Bir vatandaşımızın hayatını kurtarmaya vesile olmaktan daha güzel ne olabilir. Türk Kızılay’ı burada çok önemli bir misyonu yürütüyor. Bizler de her daim onların yanında olmalıyız” dedi. Başkan Sinacı, kampanyaya ev sahipliği yapan Doğan Çanta Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKON Konya İl Başkan Yardımcısı Taner Doğan’a teşekkür etti. Bağış kampanyası 2 gün sürdü. Yüzlerce insan kampanyaya destek olarak kan bağışında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (