( (

ASKON Konya 100 Bin Maske Dağıttı

İş Dünyası 16.05.2020 - 20:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON Konya 100 Bin Maske Dağıttı

ASKON Genel Merkezi’nin başlattığı ‘1 Milyon Maske Kampanyası’na 100 bin maske ile katılım sağlayan ASKON Konya İl Başkanlığı, maskelerin dağıtımını gerçekleştirdi.
ASKON Konya İl Başkanı Atilla Sinacı ve Başkan  Vekili Taner Doğan koordinesinde Başkan Yardımcıları Mehmet Şen, Mehmet Akif Savaş, Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Üzümcü, Genç ASKON Konya Şube Başkanı Ferhat Bozkurt, Genel Sekreter Muaz Gülyiğit ve Genel Sekreter Yard. Latif GÜDÜL’den , oluşan dağıtım heyeti maskeleri teslim etti. 100 bin maske Konya İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Selçuk Tıp Fakültesi, Meram Tıp Fakültesi, başta olmak üzere birçok sağlık kurumuna hediye edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan ASKON Konya İl Başkanı Atilla Sinacı, çok özel bir sosyal sorumluluk projesini yerine getirmenin sevincini yaşadıklarını dile getirdi. Başkan Sinacı, “Genel Başkanımız Orhan Aydın öncülüğünde büyük ASKON camiası olarak 1 milyon maske hediyesi kampanyamızı başlattık. Konya Şubesi olarak biz 100 bin maske aldık kampanyadan. Yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizin desteği ile alınan 100 bin maskenin bir bölümünü geçen hafta itibariyle süreçte sağlık çalışanlarımız gibi gece gündüz demeden toplumun muhafazası adına çalışan emniyet personellerimiz adına Konya İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Aydın’a teslim ettik. Önemli bölümünü, bu süreçte olmazsa olmazımız, gecesini gündüzüne katan, fedakar sağlık çalışanlarımız için ayırdık. Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü, Selçuk Tıp Fakültesi, Meram Tıp Fakültesi başta olmak üzere birçok sağlık kuruluşumuza hediye ettik. Kurumlarımız çok memnun kaldılar ve teşekkürlerini esirgemediler. Ben de emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
ASKON Genel Merkezi’nin başlattığı ‘1 Milyon Maske Kampanyası’na 100 bin maske ile katılım sağlayan ASKON Konya İl Başkanlığı, maskelerin dağıtımını gerçekleştirdi.

ASKON Konya İl Başkanı Atilla Sinacı ve Başkan  Vekili Taner Doğan koordinesinde Başkan Yardımcıları Mehmet Şen, Mehmet Akif Savaş, Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Üzümcü, Genç ASKON Konya Şube Başkanı Ferhat Bozkurt, Genel Sekreter Muaz Gülyiğit ve Genel Sekreter Yard. Latif GÜDÜL’den , oluşan dağıtım heyeti maskeleri teslim etti. 100 bin maske Konya İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Selçuk Tıp Fakültesi, Meram Tıp Fakültesi, başta olmak üzere birçok sağlık kurumuna hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan ASKON Konya İl Başkanı Atilla Sinacı, çok özel bir sosyal sorumluluk projesini yerine getirmenin sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Sinacı, “Genel Başkanımız Orhan Aydın öncülüğünde büyük ASKON camiası olarak 1 milyon maske hediyesi kampanyamızı başlattık. Konya Şubesi olarak biz 100 bin maske aldık kampanyadan. Yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizin desteği ile alınan 100 bin maskenin bir bölümünü geçen hafta itibariyle süreçte sağlık çalışanlarımız gibi gece gündüz demeden toplumun muhafazası adına çalışan emniyet personellerimiz adına Konya İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Aydın’a teslim ettik. Önemli bölümünü, bu süreçte olmazsa olmazımız, gecesini gündüzüne katan, fedakar sağlık çalışanlarımız için ayırdık. Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü, Selçuk Tıp Fakültesi, Meram Tıp Fakültesi başta olmak üzere birçok sağlık kuruluşumuza hediye ettik. Kurumlarımız çok memnun kaldılar ve teşekkürlerini esirgemediler. Ben de emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (