( (

ASKON Çalıştayına ‘Konya’ Damgası

İş Dünyası 14.11.2019 - 13:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON Çalıştayına ‘Konya’ Damgası

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) 300 iş adamı ile 11. Dönem Vizyon Çalıştay programını Antalya'da gerçekleştirdi. Programda Konya Şubesi’nin projeleri dikkat çekti
Yurt içi ve yurt dışında şube ağları ile 6 binin üzerinde iş adamı, 15 bin üye işletmesi ile 700 bin kişiye istihdam sağlayan, üyeleri vasıtasıyla da 17 milyar dolar ihracat yapan iş adamları derneklerinden biri olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği 11. dönem vizyon çalıştay programını Antalya'da gerçekleştirdi. Antalya’da 4 gün süren çalıştaya Konya Şube’sinden de başkan yönetiminden oluşan toplam 20’ye yakın isim katıldı. ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, “ASKON’un önümüzdeki 5 yıl boyunca planlamasını yaptığımız çalıştayda, üyelerimize yönelik hedeflerimizi belirleyerek, ülke kalkınmamıza yönelik çalışmalarımızı saptadık. Ayrıca programın üçüncü gününde Antalya şubesinin açılışını Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Esyatırım ve BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, DEİK Başkanı Nail Olpak, Antalya protokolü  ve 300 iş adamımız ile birlikte gerçekleştirdik” dedi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ise, ASKON'un önümüzdeki 5 yıl boyunca yapılacakların planladığını ve üyelere hedefler verildiğini dile getirdi. Yıldırım, “Genel merkezimiz, ülke ekonomisi için çok özel bir programa imza attı. 300 işadamı ile ülkemiz adına ASKON imzasıyla gelecekte yapılması gerekenler dört gün boyunca  konuşuldu. Şubelerimiz sunumlarını yaparak hedeflerini açıkladı.  Biz de Konya ve ülke ekonomisi adına planladığımız çalışmaları paylaştık ve büyük beğeni aldı. Yeni projelerimizle  ASKON, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü duruş ve çalışma azmi ile gelecekte de ülkemizin en güçlü iş dünyası STK’sı olmaya devam edecektir. ASKON’nun köklü ve güçlü şubelerinden olan Konya şubemiz de değerli arkadaşlardan oluşan yönetimi ile bu duruşa hizmet edecek ve ülke kalkınması adına yol alacaktır. Çalıştayda alınan kararlar bugün itibariyle uygulanmaya başlanacak” diye konuştu. Programda ASKON Konya Şubesi’nin çalışmaları ve hedefleri büyük beğeni aldı. Bu hedefler doğrutulsun da hem şehrimiz hem de ülkemiz kazanacaktır.  Program karşılıklı iş görüşmeleri ile sonladı.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) 300 iş adamı ile 11. Dönem Vizyon Çalıştay programını Antalya'da gerçekleştirdi. Programda Konya Şubesi’nin projeleri dikkat çekti

Yurt içi ve yurt dışında şube ağları ile 6 binin üzerinde iş adamı, 15 bin üye işletmesi ile 700 bin kişiye istihdam sağlayan, üyeleri vasıtasıyla da 17 milyar dolar ihracat yapan iş adamları derneklerinden biri olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği 11. dönem vizyon çalıştay programını Antalya'da gerçekleştirdi. Antalya’da 4 gün süren çalıştaya Konya Şube’sinden de başkan yönetiminden oluşan toplam 20’ye yakın isim katıldı.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, “ASKON’un önümüzdeki 5 yıl boyunca planlamasını yaptığımız çalıştayda, üyelerimize yönelik hedeflerimizi belirleyerek, ülke kalkınmamıza yönelik çalışmalarımızı saptadık. Ayrıca programın üçüncü gününde Antalya şubesinin açılışını Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Esyatırım ve BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, DEİK Başkanı Nail Olpak, Antalya protokolü  ve 300 iş adamımız ile birlikte gerçekleştirdik” dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ise, ASKON'un önümüzdeki 5 yıl boyunca yapılacakların planladığını ve üyelere hedefler verildiğini dile getirdi. Yıldırım, “Genel merkezimiz, ülke ekonomisi için çok özel bir programa imza attı. 300 işadamı ile ülkemiz adına ASKON imzasıyla gelecekte yapılması gerekenler dört gün boyunca  konuşuldu. Şubelerimiz sunumlarını yaparak hedeflerini açıkladı.  Biz de Konya ve ülke ekonomisi adına planladığımız çalışmaları paylaştık ve büyük beğeni aldı. Yeni projelerimizle  ASKON, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü duruş ve çalışma azmi ile gelecekte de ülkemizin en güçlü iş dünyası STK’sı olmaya devam edecektir. ASKON’nun köklü ve güçlü şubelerinden olan Konya şubemiz de değerli arkadaşlardan oluşan yönetimi ile bu duruşa hizmet edecek ve ülke kalkınması adına yol alacaktır. Çalıştayda alınan kararlar bugün itibariyle uygulanmaya başlanacak” diye konuştu.

Programda ASKON Konya Şubesi’nin çalışmaları ve hedefleri büyük beğeni aldı. Bu hedefler doğrutulsun da hem şehrimiz hem de ülkemiz kazanacaktır. 

Program karşılıklı iş görüşmeleri ile sonladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (