( (

Antalya’da Meram Belediyespor Rüzgarı Esti

Spor 08.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Antalya’da Meram Belediyespor Rüzgarı Esti

Sanda, Qinda ve Taolu kategorilerinde şampiyonaya katılan sporcular Konya’ya 21 madalya ile döndü. Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Saraç, ‘Verdiği destekle bu başarıda büyük payı var’ dediği Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür etti.   Antalya’da 26 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Wushu Kung Fu Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında Meram Belediyesporlu sporcular büyük başarı elde etti. Sanda, Qinda ve Taolu kategorilerinde şampiyonaya katılan sporculardan 13’ü Konya’ya 21 madalya ile döndü. Yılmaz Murat ve Mehmet Altınsarı’nın antrenörlüğünü yaptığı Meram Belediyespor forması ile şampiyonaya katılan 10 sporcu,  toplamda; 8 birincilik, 6 ikincilik ve 7 üçüncülük kazandı.  Meram Belediyespor, rüzgarının estiği şampiyonada ödül alan sporcular ve ödülleri ise şöyle;  Tao Minikler;   -          Mevlana Şems Özdemir; Açık El Birincilik, Kısa Silah İkincilik, Uzun Silah Birincilik -          Salih Doğru; Açık El, Kısa Silah ve Uzun Silah Kategorilerinde Birincilik -          Hanifi Taha Acar; Açık El ve Kısa Silahta Birincilik -          Kardelen Amine Öden;Kısa Silahta İkincilik, Uzun Silah Kategorisinde ise Üçüncülük -          Aze Eşlem Çelik; Kısa Silah Üçüncülük, Uzun Silah İkincilik -          Bilgenur Atik; Açık El İkincilik, Kısa Silah Birincilik   Yıldızlar Sanda; -          Yunus Emre Altınsarı; 56 Kg Türkiye Üçüncülüğü,   Gençler Sanda ve Qinda; -          Muhammet Halis Özdemir; 80 Kg Qinda Türkiye Üçüncülüğü -          Yusuf Karabağ; 48 Kg Sanda Türkiye Üçüncülüğü -          Fazilet Adıbelli;  56 Kg Sanda Türkiye İkinciliği -          Hanifi Eylem Özkay; 60 Kg Qinda Türkiye Üçüncülüğü -          Raziye Demirbaş; 70 Kg Qinda Türkiye İkinciliği   Büyükler Qinda -          İsa Dilbaz; 90 Kg Qinda Türkiye İkinciliği kazandı.  ‘SPORA VERDİĞİMİZ DESTEĞİN MEYVELERİNİ ALMAKTAN MUTLUYUZ’  Türkiye Şampiyonasında madalya kazanan sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını sporla geçirmelerini ve onların iyi birer sporcu olarak şehri ve ülkeyi temsil etmelerini sağlamak amacıyla spora önemli destek verdiklerini hatırlatarak “Sporcularımız, Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasında da başarı geleneğini yine sürdürdüler. Bu vesile ile Yurt içinde ve uluslararası çeşitli müsabakalardan dereceler alarak başarıyla dönen sporcularımızı kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini ümit ediyorum. Ayrıca, onların en iyi şekilde yetişmelerinde fedakarlık gösteren, emeği olan, desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanından antrenörlerine kadar herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.” şeklinde görüş belirtti.

Sanda, Qinda ve Taolu kategorilerinde şampiyonaya katılan sporcular Konya’ya 21 madalya ile döndü. Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Saraç, ‘Verdiği destekle bu başarıda büyük payı var’ dediği Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür etti. 


 Antalya’da 26 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Wushu Kung Fu Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında Meram Belediyesporlu sporcular büyük başarı elde etti. Sanda, Qinda ve Taolu kategorilerinde şampiyonaya katılan sporculardan 13’ü Konya’ya 21 madalya ile döndü. Yılmaz Murat ve Mehmet Altınsarı’nın antrenörlüğünü yaptığı Meram Belediyespor forması ile şampiyonaya katılan 10 sporcu,  toplamda; 8 birincilik, 6 ikincilik ve 7 üçüncülük kazandı.


 Meram Belediyespor, rüzgarının estiği şampiyonada ödül alan sporcular ve ödülleri ise şöyle;


 Tao Minikler;


 


-          Mevlana Şems Özdemir; Açık El Birincilik, Kısa Silah İkincilik, Uzun Silah Birincilik


-          Salih Doğru; Açık El, Kısa Silah ve Uzun Silah Kategorilerinde Birincilik


-          Hanifi Taha Acar; Açık El ve Kısa Silahta Birincilik


-          Kardelen Amine Öden;Kısa Silahta İkincilik, Uzun Silah Kategorisinde ise Üçüncülük


-          Aze Eşlem Çelik; Kısa Silah Üçüncülük, Uzun Silah İkincilik


-          Bilgenur Atik; Açık El İkincilik, Kısa Silah Birincilik


 


Yıldızlar Sanda;


-          Yunus Emre Altınsarı; 56 Kg Türkiye Üçüncülüğü,


 


Gençler Sanda ve Qinda;


-          Muhammet Halis Özdemir; 80 Kg Qinda Türkiye Üçüncülüğü


-          Yusuf Karabağ; 48 Kg Sanda Türkiye Üçüncülüğü


-          Fazilet Adıbelli;  56 Kg Sanda Türkiye İkinciliği


-          Hanifi Eylem Özkay; 60 Kg Qinda Türkiye Üçüncülüğü


-          Raziye Demirbaş; 70 Kg Qinda Türkiye İkinciliği


 


Büyükler Qinda


-          İsa Dilbaz; 90 Kg Qinda Türkiye İkinciliği kazandı.


 ‘SPORA VERDİĞİMİZ DESTEĞİN MEYVELERİNİ ALMAKTAN MUTLUYUZ’


 Türkiye Şampiyonasında madalya kazanan sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını sporla geçirmelerini ve onların iyi birer sporcu olarak şehri ve ülkeyi temsil etmelerini sağlamak amacıyla spora önemli destek verdiklerini hatırlatarak “Sporcularımız, Antalya’da gerçekleştirilen Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasında da başarı geleneğini yine sürdürdüler. Bu vesile ile Yurt içinde ve uluslararası çeşitli müsabakalardan dereceler alarak başarıyla dönen sporcularımızı kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini ümit ediyorum. Ayrıca, onların en iyi şekilde yetişmelerinde fedakarlık gösteren, emeği olan, desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanından antrenörlerine kadar herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.” şeklinde görüş belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (