( (

Anılarla Atatürk Sergisi Dijital Gösterim Merkezi’nde

Kültür Sanat 23.11.2020 - 14:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Anılarla Atatürk Sergisi Dijital Gösterim Merkezi’nde

İletişim Başkanlığı tarafından Konya’da açılan Dijital Gösterim Merkezi’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün özel fotoğraflarının yer aldığı sergi ziyaretçilere sunuluyor.
İletişim Başkanlığı tarafından içinde Konya’nın da yer aldığı 7 ilde açılan Dijital Gösterim Merkezi’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’nci yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan görsellerin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığının “10 Kasım Anılarla Atatürk Sergisi” nin Konya Atatürk Evi Müzesi’nin ardından Dijital Gösterim Merkezi’nde de sergilenmesine devam ediliyor.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, Atatürk’ün yaşamı ve mücadelesi, görsel ve işitsel teknolojiler kullanılarak vatandaşlara sunuluyor. Ziyaretçiler, 360 derece video deneyim alanı, video haritalama gösterimi, üç boyutlu hologram alanı ve bilgi ekranındaki gösterimlerin ardından, Atatürk’ün vefatından 1 yıl önce, 20 Kasım 1937 tarihinde, Konya’ya 13’üncü ve son kez yapmış olduğu ziyaretin anısına birbirinden özel fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezebiliyor.
İletişim Başkanlığı tarafından Konya’da açılan Dijital Gösterim Merkezi’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün özel fotoğraflarının yer aldığı sergi ziyaretçilere sunuluyor.

İletişim Başkanlığı tarafından içinde Konya’nın da yer aldığı 7 ilde açılan Dijital Gösterim Merkezi’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’nci yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan görsellerin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığının “10 Kasım Anılarla Atatürk Sergisi” nin Konya Atatürk Evi Müzesi’nin ardından Dijital Gösterim Merkezi’nde de sergilenmesine devam ediliyor.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, Atatürk’ün yaşamı ve mücadelesi, görsel ve işitsel teknolojiler kullanılarak vatandaşlara sunuluyor. Ziyaretçiler, 360 derece video deneyim alanı, video haritalama gösterimi, üç boyutlu hologram alanı ve bilgi ekranındaki gösterimlerin ardından, Atatürk’ün vefatından 1 yıl önce, 20 Kasım 1937 tarihinde, Konya’ya 13’üncü ve son kez yapmış olduğu ziyaretin anısına birbirinden özel fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (