( (

Angı, Kavuş ve Dolular, Enerya Genel Müdürü Parlak’ı Ziyaret Etti

Bölge 24.09.2019 - 15:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Angı, Kavuş ve Dolular, Enerya Genel Müdürü Parlak’ı Ziyaret Etti

Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, ENERYA Konya Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mürsel Parlak’ı ziyaret etti. Ziyarette Meram’ın doğalgaz alt yapısı bulunmayan mahallelerinden gelen talepleri görüştüklerini ifade Başkan Kavuş; özellikle imar sorunundan kaynaklanan doğalgaz kullanımı ile ilgili problemlerin çözümü için ENERYA ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.
Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, ENERYA Konya Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mürsel Parlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Meram’ın doğalgaz alamayan bölgelerinin de masaya yatırıldığı ziyarette, Meram’ın doğalgazsız bölgeleri için umut verici gelişmeler de yaşandı. BAŞKAN KAVUŞ; “DOĞALGAZ KULLANAMAYAN YERLERİN BİR KISMININ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM PLANLAMAYA ALINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Ziyaretin Meram adına oldukça faydalı geçtiğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’ın bazı mahallelerinde imar sorunu sebebiyle doğalgaz verilemeyen bölgelerin doğalgaz alabilmeleri adına yoğun bir trafik yönettiklerini hatırlatarak, “Ziyaretimizde imar sorunu sebebiyle Meram’da doğalgaz kullanamayan mahallelerimizi gündeme getirdik. Seçim öncesinde, ‘Kendi alanımızın dışında da olsa Meram’a kazanım sağlayacak konular içinde girişimlerde bulunarak, ilçemizin yaşam standardının yükselmesinde rol alacağız’ diye sözümüz vardı. Bu konuların başında da doğalgaz geliyor. Doğalgaz kullanamayan mahallelerimizin önümüzdeki dönemde planlamaya alınması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Özellikle imar sorunundan kaynaklanan doğalgaz kullanımı ile ilgili problemlerin çözümü için ENERYA ile ortak çalışma kararı aldık. Bu çalışmalar neticesinde mahallelerimizde imar durumunun izin verdiği ölçüde doğalgaz kullanımını daha da artırmış olacağız” diye konuştu.    “ANGI ENERYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ” ENERYA Genel Müdürü Mürsel Parlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise kurumun doğalgaz hizmetini en iyi şekilde yürütmeye çalıştığını ifade etti. Konya için çalışan tüm kurum ve kuruluşlara şükran duyduklarını belirten Angı, “Şehrin havasının temizlenerek insanımıza uygun şartlarda bir hayat standardı sunmak için gayret gösteren ENERYA’ya da teşekkür ediyor, yeni Genel Müdür Parlak’a görevinde başarılar diliyorum” dedi. “ENERYA GENEL MÜDÜRÜ PARLAK, MERAM İÇİN SÖZ VERDİ” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ENERYA Genel Müdürü Mürsel Parlak ise “Konya merkezde olduğu gibi ilçelerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un Meram ile ilgili olarak talepleri oldu. Bu noktada imkanlarımız ölçüsünde uygun yerlere doğalgaz ulaştırmak için kendilerine söz verdik” diye konuştu.
Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, ENERYA Konya Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mürsel Parlak’ı ziyaret etti. Ziyarette Meram’ın doğalgaz alt yapısı bulunmayan mahallelerinden gelen talepleri görüştüklerini ifade Başkan Kavuş; özellikle imar sorunundan kaynaklanan doğalgaz kullanımı ile ilgili problemlerin çözümü için ENERYA ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, ENERYA Konya Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mürsel Parlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Meram’ın doğalgaz alamayan bölgelerinin de masaya yatırıldığı ziyarette, Meram’ın doğalgazsız bölgeleri için umut verici gelişmeler de yaşandı.

BAŞKAN KAVUŞ; “DOĞALGAZ KULLANAMAYAN YERLERİN BİR KISMININ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM PLANLAMAYA ALINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretin Meram adına oldukça faydalı geçtiğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’ın bazı mahallelerinde imar sorunu sebebiyle doğalgaz verilemeyen bölgelerin doğalgaz alabilmeleri adına yoğun bir trafik yönettiklerini hatırlatarak, “Ziyaretimizde imar sorunu sebebiyle Meram’da doğalgaz kullanamayan mahallelerimizi gündeme getirdik. Seçim öncesinde, ‘Kendi alanımızın dışında da olsa Meram’a kazanım sağlayacak konular içinde girişimlerde bulunarak, ilçemizin yaşam standardının yükselmesinde rol alacağız’ diye sözümüz vardı. Bu konuların başında da doğalgaz geliyor. Doğalgaz kullanamayan mahallelerimizin önümüzdeki dönemde planlamaya alınması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Özellikle imar sorunundan kaynaklanan doğalgaz kullanımı ile ilgili problemlerin çözümü için ENERYA ile ortak çalışma kararı aldık. Bu çalışmalar neticesinde mahallelerimizde imar durumunun izin verdiği ölçüde doğalgaz kullanımını daha da artırmış olacağız” diye konuştu.   

“ANGI ENERYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ”

ENERYA Genel Müdürü Mürsel Parlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise kurumun doğalgaz hizmetini en iyi şekilde yürütmeye çalıştığını ifade etti. Konya için çalışan tüm kurum ve kuruluşlara şükran duyduklarını belirten Angı, “Şehrin havasının temizlenerek insanımıza uygun şartlarda bir hayat standardı sunmak için gayret gösteren ENERYA’ya da teşekkür ediyor, yeni Genel Müdür Parlak’a görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“ENERYA GENEL MÜDÜRÜ PARLAK, MERAM İÇİN SÖZ VERDİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ENERYA Genel Müdürü Mürsel Parlak ise “Konya merkezde olduğu gibi ilçelerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un Meram ile ilgili olarak talepleri oldu. Bu noktada imkanlarımız ölçüsünde uygun yerlere doğalgaz ulaştırmak için kendilerine söz verdik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (