( (

Ali Babacan; ˮÇalışmaları Başlatmış Bulunmaktayızˮ Dedi

Siyaset 08.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ali Babacan; ˮÇalışmaları Başlatmış Bulunmaktayızˮ Dedi

Babacan, “Kamuoyuna Duyuru” başlıklı metinde ilk açıklamasını hatırlattı. “Çalışmalarımıza başlamız bulunmaktayız” diyerek, parti kurmayı ertelediği ve gelişmeleri izleme kararı aldığı yönündeki spekülasyonlara yanıt verdi. “KADROMUZU KISA BİR ZAMANDA OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ” Hazırlıkların hangi aşamada bulunduğuna dair bilgi veren Babacan, yeni partiye yoğun bir ilgi olduğunu şu sözlerle ifade etti: Geçen ay yaptığım açıklamadan sonra çok sayıda vatandaşımız bu sürece katkı verme iradesini beyan etti, heyecan ve birikimleri ile çalışmalarımıza şimdiden değer katmaya başladı. Arzu ettiğimiz temsil gücü yüksek ve geniş kadroyu kısa bir zamanda oluşturmayı hedeflemekteyiz. Ali Babacan açıklamasında toplumun her kesiminden gelecek önerilere açık olduklarının altını çizdi. “Diyaloğu esas almak ve hep birlikte çalışmak zorundayız” dedi. “ÇALIŞMALARIMIZ GENİŞ BİR COĞRAFYADA TAKİP EDİLİYOR” Açıklamadaki dikkat çeken ifadelerden biri “Bu çalışmalar sadece ülkemizde değil, çok daha geniş bir coğrafyada ilgiyle takip edilmektedir” oldu. HEDEFLERİ SIRALARKEN “YENİDEN” VURGUSU YAPTI Babacan, hedeflerini sıralarken Türkiye’nin mevcut haline yönelik de dolaylı eleştiriler yaptı. “İleri demokrasi için ısrarla çalışmak, hukukun üstünlüğünü tavizsiz savunmak, itibarlı kurumları ve kuralları esas alan ekonomi politikası uygulamak, çevreyi korumada güçlü bir irade ortaya koymak ülkemiz için yeniden bir ihtiyaç haline gelmiştir” dedi. Babacan çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Babacan, “Kamuoyuna Duyuru” başlıklı metinde ilk açıklamasını hatırlattı. “Çalışmalarımıza başlamız bulunmaktayız” diyerek, parti kurmayı ertelediği ve gelişmeleri izleme kararı aldığı yönündeki spekülasyonlara yanıt verdi.


“KADROMUZU KISA BİR ZAMANDA OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ”


Hazırlıkların hangi aşamada bulunduğuna dair bilgi veren Babacan, yeni partiye yoğun bir ilgi olduğunu şu sözlerle ifade etti: Geçen ay yaptığım açıklamadan sonra çok sayıda vatandaşımız bu sürece katkı verme iradesini beyan etti, heyecan ve birikimleri ile çalışmalarımıza şimdiden değer katmaya başladı. Arzu ettiğimiz temsil gücü yüksek ve geniş kadroyu kısa bir zamanda oluşturmayı hedeflemekteyiz.


Ali Babacan açıklamasında toplumun her kesiminden gelecek önerilere açık olduklarının altını çizdi. “Diyaloğu esas almak ve hep birlikte çalışmak zorundayız” dedi.


“ÇALIŞMALARIMIZ GENİŞ BİR COĞRAFYADA TAKİP EDİLİYOR”


Açıklamadaki dikkat çeken ifadelerden biri “Bu çalışmalar sadece ülkemizde değil, çok daha geniş bir coğrafyada ilgiyle takip edilmektedir” oldu.


HEDEFLERİ SIRALARKEN “YENİDEN” VURGUSU YAPTI


Babacan, hedeflerini sıralarken Türkiye’nin mevcut haline yönelik de dolaylı eleştiriler yaptı. “İleri demokrasi için ısrarla çalışmak, hukukun üstünlüğünü tavizsiz savunmak, itibarlı kurumları ve kuralları esas alan ekonomi politikası uygulamak, çevreyi korumada güçlü bir irade ortaya koymak ülkemiz için yeniden bir ihtiyaç haline gelmiştir” dedi.


Babacan çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (