( (

Akyürek: En Büyük Güvencemiz Milletimiz

Siyaset 29.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Akyürek: En Büyük Güvencemiz Milletimiz

  Akyürek, “Ülke olarak çok önemi süreçleri yaşadık. Bu zorlukların üstesinden gelirken en büyük güvencemiz milletimiz oldu. Cumhurbaşkanımızın arkasında milletimiz büyük bir destekle durdu, yeni 5 yıllık hizmet döneminin, yeni bir yükseliş döneminin kapısı açılmış oldu” dedi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ali Dığrak, Lokman Özturhan ve Yasin Oruç ile birlikte; Taşkent, Hadim, Bozkır ilçelerinde gerçekleştirilen 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katıldı. İlk olarak Taşkent 72. İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Akyürek,  AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirgül, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ve partilerle bir araya geldi. Burada konuşan Akyürek, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, 31 Mart Yerel Seçimlerinde büyük gayretle çalışan herkese teşekkür etti. YENİ BİR YÜKSELİŞ DÖNEMİ BAŞLADI Akyürek daha sonra Hadim İlçe Danışma Meclisi toplantısında AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu ve partililerle bir araya geldi. Ülke olarak çok önemli süreçler yaşadıklarını belirten Akyürek, “Bu önemli süreçlerin üstesinden gelirken en büyük güvencemiz milletimiz oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında milletimiz büyük bir destekle durduğu için hamd olsun bütün zorlukların üstesinden gelindi. Yeni 5 yıllık hizmet döneminin, yeni bir yükseliş döneminin kapısı açılmış oldu. Bu noktada 31 Mart seçimlerinde hem yerel yönetimler açısından ilçe belediye başkanımıza, hem Büyükşehir Belediye başkanımıza, hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğiniz destek nedeniyle teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere tüm kardeşlerimize, hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. MİLLETİMİZ DAVAMIZA SAHİP  ÇIKTI          Bozkır İlçe Danışma Meclisi toplantısına da katılan Akyürek, 31 Mart seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı partilerle teşekkür etti. Akyürek, “Geçtiğimiz 5 yılı yoğun geçirdik. 2 darbe teşebbüsü, en son 15 Temmuz… Bütün bunlar kolay olmayan imtihanlardı. Bu imtihanlarda teşkilatlarımız hep dimdik durdu. Teşkilatımızın her kademesindeki dava arkadaşlarımıza, milletimize teşekkür etmek boynumuzun borcu. Milletimiz her zaman davamıza destek vererek bir misyona sahip çıktı. Bu misyon Türk - İslam medeniyetinin yeniden canlanması ve Büyük Türkiye yürüyüşünün misyonuydu. Bu yüzden milletimize  her zaman şükran borçluyuz. Önemli olan iyi niyet ve samimiyetle çalışmak. Samimiyetle çalışıldığında Allah’ın izniyle çok daha farklı hedeflere ulaşma şansımız oluyor. Samimiyeti ve ihlası asla kaybetmemeliyiz” diye konuştu.

  Akyürek, “Ülke olarak çok önemi süreçleri yaşadık. Bu zorlukların üstesinden gelirken en büyük güvencemiz milletimiz oldu. Cumhurbaşkanımızın arkasında milletimiz büyük bir destekle durdu, yeni 5 yıllık hizmet döneminin, yeni bir yükseliş döneminin kapısı açılmış oldu” dedi.


TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ali Dığrak, Lokman Özturhan ve Yasin Oruç ile birlikte; Taşkent, Hadim, Bozkır ilçelerinde gerçekleştirilen 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katıldı.


İlk olarak Taşkent 72. İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Akyürek,  AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirgül, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ve partilerle bir araya geldi. Burada konuşan Akyürek, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, 31 Mart Yerel Seçimlerinde büyük gayretle çalışan herkese teşekkür etti.


YENİ BİR YÜKSELİŞ DÖNEMİ BAŞLADI


Akyürek daha sonra Hadim İlçe Danışma Meclisi toplantısında AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu ve partililerle bir araya geldi. Ülke olarak çok önemli süreçler yaşadıklarını belirten Akyürek, “Bu önemli süreçlerin üstesinden gelirken en büyük güvencemiz milletimiz oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında milletimiz büyük bir destekle durduğu için hamd olsun bütün zorlukların üstesinden gelindi. Yeni 5 yıllık hizmet döneminin, yeni bir yükseliş döneminin kapısı açılmış oldu. Bu noktada 31 Mart seçimlerinde hem yerel yönetimler açısından ilçe belediye başkanımıza, hem Büyükşehir Belediye başkanımıza, hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğiniz destek nedeniyle teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere tüm kardeşlerimize, hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


MİLLETİMİZ DAVAMIZA SAHİP  ÇIKTI


         Bozkır İlçe Danışma Meclisi toplantısına da katılan Akyürek, 31 Mart seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı partilerle teşekkür etti. Akyürek, “Geçtiğimiz 5 yılı yoğun geçirdik. 2 darbe teşebbüsü, en son 15 Temmuz… Bütün bunlar kolay olmayan imtihanlardı. Bu imtihanlarda teşkilatlarımız hep dimdik durdu. Teşkilatımızın her kademesindeki dava arkadaşlarımıza, milletimize teşekkür etmek boynumuzun borcu. Milletimiz her zaman davamıza destek vererek bir misyona sahip çıktı. Bu misyon Türk - İslam medeniyetinin yeniden canlanması ve Büyük Türkiye yürüyüşünün misyonuydu. Bu yüzden milletimize  her zaman şükran borçluyuz. Önemli olan iyi niyet ve samimiyetle çalışmak. Samimiyetle çalışıldığında Allah’ın izniyle çok daha farklı hedeflere ulaşma şansımız oluyor. Samimiyeti ve ihlası asla kaybetmemeliyiz” diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (