( (

Akşener'den 29 Ekim Mesajı

Siyaset 29.10.2019 - 11:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Akşener'den 29 Ekim Mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kutladı.
Paylaşımında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim en büyük eserim, Cumhuriyettir!" sözlerini de hatırlatan Akşener, "Cumhuriyet Bayramı'mızı şanlı ve onurlu bayrağımızın gölgesinde coşkuyla kutluyoruz" ifadelerini kullandı. Akşener'in 29 Ekim mesajı şöyle: "Benim en büyük eserim, Cumhuriyettir!" diyen Gazi #MustafaKemalAtatürk ile Cumhuriyetimizin kurucularını ve aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; #29Ekim #CumhuriyetBayramı'mızı şanlı ve onurlu bayrağımızın gölgesinde coşkuyla kutluyoruz.  
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kutladı.

Paylaşımında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim en büyük eserim, Cumhuriyettir!" sözlerini de hatırlatan Akşener, "Cumhuriyet Bayramı'mızı şanlı ve onurlu bayrağımızın gölgesinde coşkuyla kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Akşener'in 29 Ekim mesajı şöyle:

"Benim en büyük eserim, Cumhuriyettir!" diyen Gazi #MustafaKemalAtatürk ile Cumhuriyetimizin kurucularını ve aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; #29Ekim #CumhuriyetBayramı'mızı şanlı ve onurlu bayrağımızın gölgesinde coşkuyla kutluyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (