( (

Akören’de Cumhuriyet Çocukları Pedal Çevirdi

02.11.2021 - 16:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Akören’de Cumhuriyet Çocukları Pedal Çevirdi

Akören Belediyesi, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet yarışmasına Ortaöğretim öğrencileri katıldı.
Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitimin Müdürü’nün de hazır bulunduğu ve toplam 56 öğrencinin yarıştığı organizasyonda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. 1.Gelen öğrenciye Tablet, 2. Gelen öğrenciye akıllı bileklik ve 3. Gelen öğrenciye bloututlu kulaklık verildiği yarışmanın ardında bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Arslan, Tüm öğrencileri tebrik ederken, halka ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.
Akören Belediyesi, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet yarışmasına Ortaöğretim öğrencileri katıldı.

Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitimin Müdürü’nün de hazır bulunduğu ve toplam 56 öğrencinin yarıştığı organizasyonda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

1.Gelen öğrenciye Tablet, 2. Gelen öğrenciye akıllı bileklik ve 3. Gelen öğrenciye bloututlu kulaklık verildiği yarışmanın ardında bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Arslan, Tüm öğrencileri tebrik ederken, halka ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (