( (

Akkise Aşevi Projesi İçin İmzalar Atıldı

Bölge 30.10.2019 - 09:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Akkise Aşevi Projesi İçin İmzalar Atıldı

Konya’nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise beldesinde yapılacak olan aşevi için protokol imzalandı.
Protokol, Ahırlı Kaymakamlığı, Ahırlı Belediye Başkanlığı ve Akkise Yardımlaşma Derneği arasında imzalandı. Toplantı da konuşan Dernek Başkanı Nedim SELEK başlangıç olarak ‘‘ Toplantımızın amacı Akkise’de yapılacak olan aşevi protokolü. Kısaca bu protokol ortakları Ahırlı Kaymakamlığı, Ahırlı Belediye Başkanlığı ve Akkise Yardımlaşma Derneği üçlü protokol halinde  Akkise de yapılacak olan aşevini hizmete açacaktır.’’dedi. Ahırlı Belediye Başkanı İsa AKGÜL, ‘‘Belediye başkanlığımızın 6.yılındayız 6 yıl boyunca derneğimizle uyum içerisinde çalışarak ilçemize hizmet kazandırmak amacıyla gayret ediyoruz. Bu bağlamda sosyal projelere önem veriyoruz ve netice alıyoruz. Derneğimiz ve iş adamlarımızla birlikte ilk olarak Akkisemiz de bir cami inşaatı gerçekleştirerek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Yine derneğimizle birlikte gayretli çalışmalarla bir ilk olan imam hatip lisesini eğitim ve öğretime hazır hale getirdik üçüncü projemiz olan aş evi burada tüm Ahırlı’nın mahallelerinde ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek çıkarma gayesiyle böyle bir yola başvurduk.’’ dedi. Ahırlı kaymakamı Kadir YURDAGÜL yapılacak aşevi için ‘‘Ahırlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı ,Ahırlı Belediye Başkanlığı, Akkise Yardımlaşma Derneği ile beraber Akkisemiz de açılacak olan aşevi yardımıyla ilgili burada buluştuk. Ahırlı merkez ve 14 tane mahallemiz de dahil ihtiyaç sahibi, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik yapılan bu yardım da yaklaşık 80 kişi faydalanmış olacaktır. Hem sabah kahvaltısı hem de günlük sıcak yemek dahilinde total de 80 vatandaşımıza günlük sıcak yemek verilmiş olacaktır.’’ dedi.
Konya’nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise beldesinde yapılacak olan aşevi için protokol imzalandı.

Protokol, Ahırlı Kaymakamlığı, Ahırlı Belediye Başkanlığı ve Akkise Yardımlaşma Derneği arasında imzalandı. Toplantı da konuşan Dernek Başkanı Nedim SELEK başlangıç olarak ‘‘ Toplantımızın amacı Akkise’de yapılacak olan aşevi protokolü. Kısaca bu protokol ortakları Ahırlı Kaymakamlığı, Ahırlı Belediye Başkanlığı ve Akkise Yardımlaşma Derneği üçlü protokol halinde  Akkise de yapılacak olan aşevini hizmete açacaktır.’’dedi.

Ahırlı Belediye Başkanı İsa AKGÜL, ‘‘Belediye başkanlığımızın 6.yılındayız 6 yıl boyunca derneğimizle uyum içerisinde çalışarak ilçemize hizmet kazandırmak amacıyla gayret ediyoruz. Bu bağlamda sosyal projelere önem veriyoruz ve netice alıyoruz. Derneğimiz ve iş adamlarımızla birlikte ilk olarak Akkisemiz de bir cami inşaatı gerçekleştirerek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Yine derneğimizle birlikte gayretli çalışmalarla bir ilk olan imam hatip lisesini eğitim ve öğretime hazır hale getirdik üçüncü projemiz olan aş evi burada tüm Ahırlı’nın mahallelerinde ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek çıkarma gayesiyle böyle bir yola başvurduk.’’ dedi.

Ahırlı kaymakamı Kadir YURDAGÜL yapılacak aşevi için ‘‘Ahırlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı ,Ahırlı Belediye Başkanlığı, Akkise Yardımlaşma Derneği ile beraber Akkisemiz de açılacak olan aşevi yardımıyla ilgili burada buluştuk. Ahırlı merkez ve 14 tane mahallemiz de dahil ihtiyaç sahibi, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik yapılan bu yardım da yaklaşık 80 kişi faydalanmış olacaktır. Hem sabah kahvaltısı hem de günlük sıcak yemek dahilinde total de 80 vatandaşımıza günlük sıcak yemek verilmiş olacaktır.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (