( (

AK Parti Yunak 76’ıncı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi

Bölge 05.05.2022 - 11:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti Yunak 76’ıncı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi

AK pati genel merkezinin düzenlemiş olduğu danışma meclis toplantılarının Ak Parti Milletvekili Orhan Erdem Başkanlığında Yunak’ta 76.cısı düzenlendi.
Ak Parti Yunak 76. İlçe Danışma Meclisi toplantısı. Yunak Belediyesi'nde düzenlendi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan ,AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, 6 muhalefet partisi liderinin görüşmesine değinerek, "O 6'lı masanın asıl amaçlarının millete hizmet olmadığını söyledi.   Erdem konuşmasının devamında şunları kaydetti: "O 6'lı masa var ya, aslında 6'lı masa değil onun bir de dışarıdan bağlantısı var. O dışarıdan gelen bağlantı görünmüyor ama gölgesi hepsinin üstünde. Bu ittifakların amaçları ülkenin ve milletin dertlerine derman olmak değildir. Ancak kendileri de biliyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek mümkün değil. Amaç ne yaparız da ülke gündemini bulandırırız, yatırımları engelleriz, kalkınma hızını düşürürüz, dertleri bu." ifadelerini kullandı.   AK Parti Milletvekili Orhan Erdem konuşmasının sonunda ise Yunak ‘a yapılacak Olan yatırımları  , başta doğalgaz olmak üzere Toki , hastane ve emniyet binası gibi ilçeye kazandırılacak diğer yatırımlar hakkında bilgi verdi.   Toplantıda Konuşan  Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , göreve geldiği günden bu yana  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu gönül ve hizmet belediyeciliği mirasını sürdürdüğünü ifade ederek , “ilçemiz bundan önce nasıl ki yatırımlar ve hizmetler aldı ise bundan sonrada alacaktır. Önemli olan sen ben tartışmalarına girmeden doğru hizmeti doğru zamanda vatandaşlarımızla buluşturmaktır” dedi. Toplantı sonrası Yunak Belediye Başkanı Ali Konak'ı da makamında ziyaret eden Orhan Erdem, ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi aldı.   Ziyaret, Erdem ,  Konya il ve Yunak İlçe teşkilatı yöneticilerinin vatandaşlarla bayramlaşması ile  son buldu.
AK pati genel merkezinin düzenlemiş olduğu danışma meclis toplantılarının Ak Parti Milletvekili Orhan Erdem Başkanlığında Yunak’ta 76.cısı düzenlendi.

Ak Parti Yunak 76. İlçe Danışma Meclisi toplantısı. Yunak Belediyesi'nde düzenlendi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan ,AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, 6 muhalefet partisi liderinin görüşmesine değinerek, "O 6'lı masanın asıl amaçlarının millete hizmet olmadığını söyledi.

 

Erdem konuşmasının devamında şunları kaydetti: "O 6'lı masa var ya, aslında 6'lı masa değil onun bir de dışarıdan bağlantısı var. O dışarıdan gelen bağlantı görünmüyor ama gölgesi hepsinin üstünde. Bu ittifakların amaçları ülkenin ve milletin dertlerine derman olmak değildir. Ancak kendileri de biliyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek mümkün değil. Amaç ne yaparız da ülke gündemini bulandırırız, yatırımları engelleriz, kalkınma hızını düşürürüz, dertleri bu." ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Milletvekili Orhan Erdem konuşmasının sonunda ise Yunak ‘a yapılacak Olan yatırımları  , başta doğalgaz olmak üzere Toki , hastane ve emniyet binası gibi ilçeye kazandırılacak diğer yatırımlar hakkında bilgi verdi.

 

Toplantıda Konuşan  Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , göreve geldiği günden bu yana  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu gönül ve hizmet belediyeciliği mirasını sürdürdüğünü ifade ederek , “ilçemiz bundan önce nasıl ki yatırımlar ve hizmetler aldı ise bundan sonrada alacaktır. Önemli olan sen ben tartışmalarına girmeden doğru hizmeti doğru zamanda vatandaşlarımızla buluşturmaktır” dedi. Toplantı sonrası Yunak Belediye Başkanı Ali Konak'ı da makamında ziyaret eden Orhan Erdem, ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

 

Ziyaret, Erdem ,  Konya il ve Yunak İlçe teşkilatı yöneticilerinin vatandaşlarla bayramlaşması ile  son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (