( (

Ak Parti Meram Teşkilatı İlk Yönetim Toplantısını Yaptı

Siyaset 14.10.2020 - 17:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti Meram Teşkilatı İlk Yönetim Toplantısını Yaptı

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi sonrasında ilk toplantısını Maske-Mesafe ve Hijyen kurallarına uyarak ilçe teşkilat binasında gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Başkanı Mustafa DOLULAR, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı hazır bulundu.
Toplantıda göreve yeni gelen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Dolular, AK Parti teşkilatları hizmet aşkıyla yanan dava insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu teşkilatlardır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'IN vatan ve millet sevgisi ile kurduğu partimiz ,gün geçtikçe daha da güçlenmiş, insanlara tepeden bakan zihniyeti yok edip, insanların gönüllerine girerek sevgisini kazanmıştır'' dedi. Yeni çalışma döneminin önemine değinen Dolular;  Bizler burada yönetime yeni gelen arkadaşlar olarak çok büyük bir sorumluluk almış bulunmaktayız. 2023 seçimleri ülkemiz ve dünya açısından önemli bir dönüm noktası olacaktır. Meram'da görev dönemimiz içerisinde vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde, onların gönüllerini kazanarak ve dualarını alarak durmadan çalışacağız. 26 köy ve 43 merkez mahallemizde çalınmadık kapı sevgisi kazanılmamış bir tek insan bile bırakmadan tevazu, samimiyet ve gayret bilinci ile çalışacağız. 360 bin Meramlıya eşit yakınlıkta yaklaşacağız.'' dedi. Meram'ın önemine de vurgu yapan Başkan Dolular, ''Meram İlçesi kadim başkent Konya'mızda ve tarihimizde çok önemli bir yere sahiptir. Konya denilince akla ilk gelen yerlerin başında meram gelir. Yıllardan beridir yeşiliyle ve konumuyla akıllara kazınan Meram ilçemiz, AK Partinin iktidara ve AK belediyeciliğin yönetime gelmesiyle birlikte hak ettiği değere kavuşmuş, hizmet noktasında önemli bir yere gelmiştir.'' ifadelerini kullandı. Toplantı Başkan Mustafa  Dolular'ın giriş konuşmasının artından, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.
AK Parti Meram İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi sonrasında ilk toplantısını Maske-Mesafe ve Hijyen kurallarına uyarak ilçe teşkilat binasında gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Başkanı Mustafa DOLULAR, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı hazır bulundu.

Toplantıda göreve yeni gelen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Dolular,

AK Parti teşkilatları hizmet aşkıyla yanan dava insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu teşkilatlardır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'IN vatan ve millet sevgisi ile kurduğu partimiz ,gün geçtikçe daha da güçlenmiş, insanlara tepeden bakan zihniyeti yok edip, insanların gönüllerine girerek sevgisini kazanmıştır'' dedi.

Yeni çalışma döneminin önemine değinen Dolular;

 Bizler burada yönetime yeni gelen arkadaşlar olarak çok büyük bir sorumluluk almış bulunmaktayız. 2023 seçimleri ülkemiz ve dünya açısından önemli bir dönüm noktası olacaktır. Meram'da görev dönemimiz içerisinde vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde, onların gönüllerini kazanarak ve dualarını alarak durmadan çalışacağız. 26 köy ve 43 merkez mahallemizde çalınmadık kapı sevgisi kazanılmamış bir tek insan bile bırakmadan tevazu, samimiyet ve gayret bilinci ile çalışacağız. 360 bin Meramlıya eşit yakınlıkta yaklaşacağız.'' dedi.

Meram'ın önemine de vurgu yapan Başkan Dolular,

''Meram İlçesi kadim başkent Konya'mızda ve tarihimizde çok önemli bir yere sahiptir. Konya denilince akla ilk gelen yerlerin başında meram gelir. Yıllardan beridir yeşiliyle ve konumuyla akıllara kazınan Meram ilçemiz, AK Partinin iktidara ve AK belediyeciliğin yönetime gelmesiyle birlikte hak ettiği değere kavuşmuş, hizmet noktasında önemli bir yere gelmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Toplantı Başkan Mustafa  Dolular'ın giriş konuşmasının artından, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (