( (

Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı’ndan Mahalle Ziyaretleri

Siyaset 24.06.2020 - 16:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı’ndan Mahalle Ziyaretleri

AK Parti Karatay İlçe Başkan Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde söz konusu mahallelerin muhtarları ve vatandaşların talep ve istekleri istişare edildi, çözüm önerileri ortaya kondu. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “AK Parti olarak 19 yıldır ülkemizin ve vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz” derken, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Karatay’ı daha güzel bir geleceğe taşıma adına gayret ettiklerini söyledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’a bağlı merkeze uzak Ortakonak, Acıdort, Yağlıbayat, Çengilti ve Zincirli mahallelerini ziyaret etti.   Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katıldığı söz konusu ziyaretlerde mahallelerin muhtarları ile birçok konuda istişare edildi, bölge sakinlerinin talep ve önerileri ele alındı.   GENÇ: ÜLKEMİZİN VE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, bugüne kadar olduğu gibi dünyanın ve Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtikleri bugünlerde de asla milletten ayrı durmadıkları, her daim milletin ve ülkenin yanında olduklarını söyledi.   AK Parti’ye, kadrolarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar gösterilen teveccüh ve büyük desteğin bunun en önemli kanıtı olduğunun altını çizen Başkan Mehmet Genç, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak bugüne kadar olduğu gibi bugün de bundan sonra da devletimiz, hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediyelerimiz, kurum ile kuruluşlarımız ve bütün teşkilatlarımız ülkemizin, milletimizin emrinde olmaya devam ediyor. Ülkemiz, AK Parti İktidarları sayesinde büyük bir dönüşüm ve gelişim gösterdi. Bundan sonra da bizler milletimizin ve ülkemizin yanında yer almaya, ülkemizi daha güzel bir yarına kavuşturmaya katkı sunmaya devam edeceğiz. Bugün ilçemize bağlı merkeze uzak mahallelerimizi ziyaret ettik. Muhtarlarımız ve bölge sakinlerimizin taleplerini dinledik. Partimize yönelik varsa önerilerini aldık. Ziyaretlerimiz hem teşkilatımız hem vatandaşlarımız hem de belediyemiz adına oldukça verimli geçti” ifadelerini kullandı.   KILCA: KARATAY’IMIZI GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay’ın dört bir tarafına aynı oranda hizmet ettiklerini dile getirdiği değerlendirmesinde Karatay Belediyesi olarak ilçenin daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için çalıştıklarını söyledi.   Başkan Hasan Kılca, şunları kaydetti: “Bugüne kadar AK Parti iktidarları sayesinde ülkemizin dört bir yanında büyük gelişmelere ve önemli atılımlara hep birlikte şahitlik ettik. Özellikle yerel yönetimlerde çok büyük işler başarıldı. ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla hareket ediyoruz ve ortak hedefler çerçevesinde ilçemizi güzel bir geleceğe hep birlikte taşıyoruz. Göreve geldiğimizde ilçemizi eksik ve ihtiyaç olan her türlü hizmetle buluşturmayı hedef edindik ve sadece son bir yılı baz aldığımızda bile söz konusu hedeflerin çok üstüne çıktık diyebilirim elhamdülillah. Bu konuda tabii ki gerek Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediyemiz ve il ile ilçe teşkilatımızın büyük desteklerini hep yanımızda gördük. Şehrimizdeki bu güzel uyum ve gayretle ilçemize, vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”
AK Parti Karatay İlçe Başkan Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde söz konusu mahallelerin muhtarları ve vatandaşların talep ve istekleri istişare edildi, çözüm önerileri ortaya kondu. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “AK Parti olarak 19 yıldır ülkemizin ve vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz” derken, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Karatay’ı daha güzel bir geleceğe taşıma adına gayret ettiklerini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’a bağlı merkeze uzak Ortakonak, Acıdort, Yağlıbayat, Çengilti ve Zincirli mahallelerini ziyaret etti.

 

Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katıldığı söz konusu ziyaretlerde mahallelerin muhtarları ile birçok konuda istişare edildi, bölge sakinlerinin talep ve önerileri ele alındı.

 

GENÇ: ÜLKEMİZİN VE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ

Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, bugüne kadar olduğu gibi dünyanın ve Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtikleri bugünlerde de asla milletten ayrı durmadıkları, her daim milletin ve ülkenin yanında olduklarını söyledi.

 

AK Parti’ye, kadrolarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar gösterilen teveccüh ve büyük desteğin bunun en önemli kanıtı olduğunun altını çizen Başkan Mehmet Genç, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak bugüne kadar olduğu gibi bugün de bundan sonra da devletimiz, hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediyelerimiz, kurum ile kuruluşlarımız ve bütün teşkilatlarımız ülkemizin, milletimizin emrinde olmaya devam ediyor. Ülkemiz, AK Parti İktidarları sayesinde büyük bir dönüşüm ve gelişim gösterdi. Bundan sonra da bizler milletimizin ve ülkemizin yanında yer almaya, ülkemizi daha güzel bir yarına kavuşturmaya katkı sunmaya devam edeceğiz. Bugün ilçemize bağlı merkeze uzak mahallelerimizi ziyaret ettik. Muhtarlarımız ve bölge sakinlerimizin taleplerini dinledik. Partimize yönelik varsa önerilerini aldık. Ziyaretlerimiz hem teşkilatımız hem vatandaşlarımız hem de belediyemiz adına oldukça verimli geçti” ifadelerini kullandı.

 

KILCA: KARATAY’IMIZI GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay’ın dört bir tarafına aynı oranda hizmet ettiklerini dile getirdiği değerlendirmesinde Karatay Belediyesi olarak ilçenin daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için çalıştıklarını söyledi.

 

Başkan Hasan Kılca, şunları kaydetti: “Bugüne kadar AK Parti iktidarları sayesinde ülkemizin dört bir yanında büyük gelişmelere ve önemli atılımlara hep birlikte şahitlik ettik. Özellikle yerel yönetimlerde çok büyük işler başarıldı. ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla hareket ediyoruz ve ortak hedefler çerçevesinde ilçemizi güzel bir geleceğe hep birlikte taşıyoruz. Göreve geldiğimizde ilçemizi eksik ve ihtiyaç olan her türlü hizmetle buluşturmayı hedef edindik ve sadece son bir yılı baz aldığımızda bile söz konusu hedeflerin çok üstüne çıktık diyebilirim elhamdülillah. Bu konuda tabii ki gerek Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediyemiz ve il ile ilçe teşkilatımızın büyük desteklerini hep yanımızda gördük. Şehrimizdeki bu güzel uyum ve gayretle ilçemize, vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (