( (

Ak Parti’den Sarayönü Çıkarması

Siyaset 16.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti’den Sarayönü Çıkarması

AK Parti Konya İl Teşkilatı Sarayönü’ne çıkarma yaptı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında ilk ilçe ziyareti Sarayönü ilçesine gerçekleştirildi. Sarayönü ASEM’de gerçekleştirilen AK Parti Konya İl Başkanlığı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısının ardından AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyipoğlu ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıların ardından AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Yönetim Kurulu üyeleri Sarayönü İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 31 Mart Seçimlerinde Sarayönü’nün başarılı bir sonuç aldığını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Sarayönü İlçe Başkanı ve teşkilatını tebrik etti. Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyipoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Angı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. AK Parti Konya İl Teşkilatı, Sarayönü İlçe Başkanlığının ardından Sarayönü Belediyesini de ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinde bir kez daha belediye başkanlığına seçilen Nafiz Solak’ı tebrik eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, tecrübeli bir belediye başkanı olan Nafiz Solak’ın önümüzdeki dönemde Sarayönü’ne çok daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığını söyledi. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak da yeni dönemde var güçleri ile Sarayönü için çalışacaklarını söyledi. Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.

AK Parti Konya İl Teşkilatı Sarayönü’ne çıkarma yaptı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında ilk ilçe ziyareti Sarayönü ilçesine gerçekleştirildi. Sarayönü ASEM’de gerçekleştirilen AK Parti Konya İl Başkanlığı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısının ardından AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyipoğlu ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Toplantıların ardından AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Yönetim Kurulu üyeleri Sarayönü İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 31 Mart Seçimlerinde Sarayönü’nün başarılı bir sonuç aldığını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Sarayönü İlçe Başkanı ve teşkilatını tebrik etti. Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyipoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Angı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.


AK Parti Konya İl Teşkilatı, Sarayönü İlçe Başkanlığının ardından Sarayönü Belediyesini de ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinde bir kez daha belediye başkanlığına seçilen Nafiz Solak’ı tebrik eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, tecrübeli bir belediye başkanı olan Nafiz Solak’ın önümüzdeki dönemde Sarayönü’ne çok daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığını söyledi. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak da yeni dönemde var güçleri ile Sarayönü için çalışacaklarını söyledi. Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (