( (

AK Parti’den MHP’ye Teşekkür Ziyareti

Siyaset 02.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti’den MHP’ye Teşekkür Ziyareti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Kavuş ile birlikte MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek’i ziyaret ederek, yerel seçimlerdeki ortak çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Kavuş ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Murat Çiçek’i ziyaret etti. Cumhur İttifakının Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçime giren ve Büyükşehirler arasında en yüksek oy oranına ulaşarak seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MHP ile Konya ve ilçelerinde büyük bir uyum içerisinde hareket ettiklerini belirterek, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek’e teşekkürlerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek de Türkiye’nin beka sorununa karşı mücadeleyi dile getirdi. Ziyarette MHP Konya Milletvekili Esin Kara ile MHP İlçe Başkanları da yer aldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Kavuş ile birlikte MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek’i ziyaret ederek, yerel seçimlerdeki ortak çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Kavuş ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Murat Çiçek’i ziyaret etti.


Cumhur İttifakının Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçime giren ve Büyükşehirler arasında en yüksek oy oranına ulaşarak seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MHP ile Konya ve ilçelerinde büyük bir uyum içerisinde hareket ettiklerini belirterek, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek’e teşekkürlerini iletti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek de Türkiye’nin beka sorununa karşı mücadeleyi dile getirdi.


Ziyarette MHP Konya Milletvekili Esin Kara ile MHP İlçe Başkanları da yer aldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (