( (

AK Parti'de Toplu İstifa!

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 25.07.2020 - 10:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti'de Toplu İstifa!

AK Parti Erciş Kadın Kolları üyeleri, ilçe başkanı ve yöneticilerinin kendilerine psikolojik baskı uyguladığı gerekçesiyle istifa etti.
AK Parti Erciş Kadın Kolları üyeleri, ilçe başkanı ve yöneticilerinin kendilerine yönelik psikolojik baskı uyguladıklarını söyleyerek istifa etti.  Gazete Duvar’ın haberine göre, Van’ın Erciş ilçesinde 18 üyeden oluşan AK Parti Kadın Kolları, yaptıkları basın açıklaması ile istifa ettiklerini duyurdu. Kadınlar, İlçe başkanı Nedim Sağlam ve yönetim üyelerinin kendilerine yönelik uyguladığı baskıya daha fazla dayanamadıklarını ve bu baskıların kendilerini istifa etmek zorunda bıraktığını ifade etti. Aşağılayıcı tavırdan dolayı… Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Erciş Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olarak, yeni atanan ilçe başkanımız Nedim Sağlam ve bilgi işleme bakan Yunus Şahin’in başkanımız Dürdane Şahin ve kadın kollarına yönelik psikolojik baskı, rencide edici ve aşağılayıcı tavırlarından dolayı kendi irademizle yönelim kurulu üyeleri olarak istifa kararı almış bulunmaktayız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”
AK Parti Erciş Kadın Kolları üyeleri, ilçe başkanı ve yöneticilerinin kendilerine psikolojik baskı uyguladığı gerekçesiyle istifa etti.

AK Parti Erciş Kadın Kolları üyeleri, ilçe başkanı ve yöneticilerinin kendilerine yönelik psikolojik baskı uyguladıklarını söyleyerek istifa etti. 

Gazete Duvar’ın haberine göre, Van’ın Erciş ilçesinde 18 üyeden oluşan AK Parti Kadın Kolları, yaptıkları basın açıklaması ile istifa ettiklerini duyurdu. Kadınlar, İlçe başkanı Nedim Sağlam ve yönetim üyelerinin kendilerine yönelik uyguladığı baskıya daha fazla dayanamadıklarını ve bu baskıların kendilerini istifa etmek zorunda bıraktığını ifade etti.

Aşağılayıcı tavırdan dolayı…

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Erciş Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olarak, yeni atanan ilçe başkanımız Nedim Sağlam ve bilgi işleme bakan Yunus Şahin’in başkanımız Dürdane Şahin ve kadın kollarına yönelik psikolojik baskı, rencide edici ve aşağılayıcı tavırlarından dolayı kendi irademizle yönelim kurulu üyeleri olarak istifa kararı almış bulunmaktayız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (