( (

Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor

Siyaset 26.11.2019 - 10:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İlçe Başkanları ile birlikte kongre süreçleri ile ilgili olarak AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda basın mensupları ile bir araya geldi.
AK Parti’de 7. Olağan Kongre maratonu başlıyor. 28 Kasım-15 Aralık’taki delege seçimleri ile başlayacak süreç 2020 yılında ilçe ve il kongreleri ile devam edecek. AK Parti 7. Olağan Kongre süreci ile ilgili olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Hasan Angı, İl Başkan Yardımcıları ve 31 ilçe Başkanı İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti’de Eylül ayı itibari ile kongre sürecinin başladığını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Kongre sürecini görüşmek üzere İlçe Başkanlarımız ile bir araya geldik. 2017 yılının yaz aylarında 6. Olağan Kongre süreci başlamış daha sonra da Kasım ve Aralık aylarında İlçe Kongrelerimizi yapmıştık. 3 Mart 2018’de de İl Kongremizi yaparak bu süreci tamamlamıştık. Bu hafta sonu itibariyle 31 ilçemiz, 1154 mahallemizde ilçe kongrelerimiz için delegelerimizi seçeceğiz. Şubat ayı itibariyle de İlçe Kongrelerimize başlayacağız. Yaz sonuna doğru da İl Kongreleri başlayacak. Genel Başkanımızın olabildiğince İl Kongrelerine katılabilmesi için İl Kongrelerimizin takvimini Genel Merkezimiz yürütecek.2020 sonuna kadar da İl Kongrelerimizi tamamlayarak Büyük Kongremize hazır hale geleceğiz. Partimizin 2001 yılındaki kuruluşundan bugüne kadar farklı kademelerde görev alan tüm arkadaşlarımızla birlikte şehrimizi daha ileri noktaya taşımak için çaba sarfettik.  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarlarında hem şehrimizin hem de Türkiye’nin şahlanışına şahit oluyoruz. 17 yıllık AK Parti iktidarları döneminde gücümüzü tazelemek adına 6 kongre gerçekleştirdik. Şimdi de 7. Olağan Kongre sürecimizi başlatıyoruz. Bu hafta sonu ilçelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. 28 Kasım 15 Aralık tarihleri arasında 31 İlçemizdeki delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Şubat ayı itibari ile de İlçelerimizde bu süreçleri yöneteceğiz. Daha sonra İl Kongrelerimiz ve son olacak da Büyük Kongremizi gerçekleştirerek bu süreci tamamlayacağız.  Kuruluşumuzdan bugüne 6 kongre gerçekleştiren teşkilatlarımızın her kademesinde emeği bulunan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte ahirete irtihal eden arkadaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Hepimizin gayreti ülkemizi güçlü kılmak ve insanlarımızın geleceğe çok daha umutla bakmalarını sağlamaktır. 7. Olağan Kongre Sürecimiz şehrimize, Partimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İlçe Başkanları ile birlikte kongre süreçleri ile ilgili olarak AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti’de 7. Olağan Kongre maratonu başlıyor. 28 Kasım-15 Aralık’taki delege seçimleri ile başlayacak süreç 2020 yılında ilçe ve il kongreleri ile devam edecek. AK Parti 7. Olağan Kongre süreci ile ilgili olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Hasan Angı, İl Başkan Yardımcıları ve 31 ilçe Başkanı İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti’de Eylül ayı itibari ile kongre sürecinin başladığını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Kongre sürecini görüşmek üzere İlçe Başkanlarımız ile bir araya geldik. 2017 yılının yaz aylarında 6. Olağan Kongre süreci başlamış daha sonra da Kasım ve Aralık aylarında İlçe Kongrelerimizi yapmıştık. 3 Mart 2018’de de İl Kongremizi yaparak bu süreci tamamlamıştık. Bu hafta sonu itibariyle 31 ilçemiz, 1154 mahallemizde ilçe kongrelerimiz için delegelerimizi seçeceğiz. Şubat ayı itibariyle de İlçe Kongrelerimize başlayacağız. Yaz sonuna doğru da İl Kongreleri başlayacak. Genel Başkanımızın olabildiğince İl Kongrelerine katılabilmesi için İl Kongrelerimizin takvimini Genel Merkezimiz yürütecek.2020 sonuna kadar da İl Kongrelerimizi tamamlayarak Büyük Kongremize hazır hale geleceğiz. Partimizin 2001 yılındaki kuruluşundan bugüne kadar farklı kademelerde görev alan tüm arkadaşlarımızla birlikte şehrimizi daha ileri noktaya taşımak için çaba sarfettik.  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarlarında hem şehrimizin hem de Türkiye’nin şahlanışına şahit oluyoruz. 17 yıllık AK Parti iktidarları döneminde gücümüzü tazelemek adına 6 kongre gerçekleştirdik. Şimdi de 7. Olağan Kongre sürecimizi başlatıyoruz. Bu hafta sonu ilçelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. 28 Kasım 15 Aralık tarihleri arasında 31 İlçemizdeki delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Şubat ayı itibari ile de İlçelerimizde bu süreçleri yöneteceğiz. Daha sonra İl Kongrelerimiz ve son olacak da Büyük Kongremizi gerçekleştirerek bu süreci tamamlayacağız.  Kuruluşumuzdan bugüne 6 kongre gerçekleştiren teşkilatlarımızın her kademesinde emeği bulunan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte ahirete irtihal eden arkadaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Hepimizin gayreti ülkemizi güçlü kılmak ve insanlarımızın geleceğe çok daha umutla bakmalarını sağlamaktır. 7. Olağan Kongre Sürecimiz şehrimize, Partimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (