( (

Ak Gençlikte Hedef Büyük

Spor 24.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Gençlikte Hedef Büyük

Ak Gençlik Müsabakaları 8 Altın 2 Gümüş  alarak tamamladı. Sporcularımıza 3-11 Temmuz 2018 tarihinde Elazığ da yapılacak olan Kick boks Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandılar. Antrenör Ziya Ak yaptığı açıklamada sporcularını gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayarak; “Hedefimiz ilimizi ve ülkemizi avrupada temsil etmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Ak Gençlik Spor Kulübü olarak Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkarmak” dedi.  Yunus Emre Akyol             1 Abdullah Tarık Ak              1 Oğuzhan    Kaya                 1 Ümmet İçlidışlı                   1 Mevlüt Dursun                    1 İzzet Akşit                           1 Buse Keyikçi                       1 Ümmü Aybüke Sevinç           1 Selman Ali KÜÇÜK               2 Hakan Kökçe                          2

Ak Gençlik Müsabakaları 8 Altın 2 Gümüş  alarak tamamladı.


Sporcularımıza 3-11 Temmuz 2018 tarihinde Elazığ da yapılacak olan Kick boks Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandılar.


Antrenör Ziya Ak yaptığı açıklamada sporcularını gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayarak; “Hedefimiz ilimizi ve ülkemizi avrupada temsil etmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Ak Gençlik Spor Kulübü olarak Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkarmak” dedi.


 Yunus Emre Akyol             1


Abdullah Tarık Ak              1


Oğuzhan    Kaya                 1


Ümmet İçlidışlı                   1


Mevlüt Dursun                    1


İzzet Akşit                           1


Buse Keyikçi                       1


Ümmü Aybüke Sevinç           1


Selman Ali KÜÇÜK               2


Hakan Kökçe                          2


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (