( (

Air Astana Kırgızistan’a Uçuşlarını Artırıyor.

Turizm 13.11.2021 - 11:28, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Air Astana Kırgızistan’a Uçuşlarını Artırıyor.

Air Astana, Nur-Sultan’dan Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’e direkt uçuşlarına 17 Kasım 2021’de yeniden başlayacak.
 Air Astana, Nur-Sultan’dan Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’e direkt uçuşlarına 17 Kasım 2021’de yeniden başlayacak. Başlangıçta Çarşamba ve Pazar olmak üzere haftada iki kez Embraer E190-E2 uçaklarıyla planlanan seferlere Aralık ayından itibaren Pazartesi ve Cuma günleri de eklenerek gerçekleştirilecektir. Almatı- Bişkek arasındaki seferler haftanın her günü devam etmektedir. Embraer E190-E2 uçakları Premium Ekonomi ve Ekonomi sınıfı olmak üzere iki kabin konfigürasyonuna sahiptir.Premium ekonomi yolcularına öncelikli check-in ve uçağa biniş , fazla bagaj hakkı , business class menüsü ve lounge erişimi gibi olanaklar sunulmaktadır. Seyahat Bilgileri/Giriş Koşulları Kırgızistan Cumhuriyeti vatandaşları ,6 yaşından büyük çocuklar ve transit yolcular da dahil olmak üzere Kırgızistan’a seyahat eden tüm yolcular kalkıştan 72 saat önce yapılan ve sonucu negatif çıkan bir PCR test sertifikası ibraz etmelidir.Tam doz aşılı yolcular bu zorunluluktan muaftırlar.Sağlık gereksinimlerine ilişkin ek bilgiler Air Astana web sitesinde mevcuttur.
Air Astana, Nur-Sultan’dan Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’e direkt uçuşlarına 17 Kasım 2021’de yeniden başlayacak.
 Air Astana, Nur-Sultan’dan Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’e direkt uçuşlarına 17 Kasım 2021’de yeniden başlayacak. Başlangıçta Çarşamba ve Pazar olmak üzere haftada iki kez Embraer E190-E2 uçaklarıyla planlanan seferlere Aralık ayından itibaren Pazartesi ve Cuma günleri de eklenerek gerçekleştirilecektir. Almatı- Bişkek arasındaki seferler haftanın her günü devam etmektedir.

Embraer E190-E2 uçakları Premium Ekonomi ve Ekonomi sınıfı olmak üzere iki kabin konfigürasyonuna sahiptir.Premium ekonomi yolcularına öncelikli check-in ve uçağa biniş , fazla bagaj hakkı , business class menüsü ve lounge erişimi gibi olanaklar sunulmaktadır.

Seyahat Bilgileri/Giriş Koşulları

Kırgızistan Cumhuriyeti vatandaşları ,6 yaşından büyük çocuklar ve transit yolcular da dahil olmak üzere Kırgızistan’a seyahat eden tüm yolcular kalkıştan 72 saat önce yapılan ve sonucu negatif çıkan bir PCR test sertifikası ibraz etmelidir.Tam doz aşılı yolcular bu zorunluluktan muaftırlar.Sağlık gereksinimlerine ilişkin ek bilgiler Air Astana web sitesinde mevcuttur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (