( (

Abdullah Başçı’dan A Habere Yalanlama

Siyaset 04.01.2020 - 13:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Abdullah Başçı’dan A Habere Yalanlama

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı‘dan A Habere yalanlama geldi.
     Libya Tezkeresi ile ilgili yapılacak Meclis oylamasında Gelecek Partisi ‘nin “hayır oyu” kullanacağını iddia eden A haber’e cevap veren Abdullah Başçı, Meclis’te grubu, milletvekili olmayan bir parti nasıl olurda hayır oyu kullanır diye tepki gösterdi.        Abdullah Başçı‘nın Twiter hesababından yaptığı paylaşım şöyle: “Yalan haberin zirve yaptığı yer. Meclisteki tezkerede Gelecek partisi hayır oyu vereceğini açıklamış.     İşte a haber'in  o haberi;   CHP ve HDP’nin yardımına koştular! Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Libya tezkeresi için renklerini belli etti – A Haber Son Dakika Gündem Haberleri“ “HDP VE CHP’NİN SAFINA GEÇTİLER Bugün TBMM’de görüşmeleri devam eden Libya’ya ilişkin tezkerede de dikkat çeken bir birliktelik göze çarpıyor. PKK’nın siyasi kanadı HDP ve Türkiye’nin çıkarı için atılan her adımın önüne set çekmeyi bir siyasi anlayış haline getiren CHP’ye iki destek daha geldi. RENKLERİNİ BELLİ ETTİLER Saadet Partisi ve Gelecek Partisi tezkereye hayır oyu vereceğini açıkladı.”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı‘dan A Habere yalanlama geldi.

     Libya Tezkeresi ile ilgili yapılacak Meclis oylamasında Gelecek Partisi ‘nin “hayır oyu” kullanacağını iddia eden A haber’e cevap veren Abdullah Başçı, Meclis’te grubu, milletvekili olmayan bir parti nasıl olurda hayır oyu kullanır diye tepki gösterdi.

 

     Abdullah Başçı‘nın Twiter hesababından yaptığı paylaşım şöyle: “Yalan haberin zirve yaptığı yer. Meclisteki tezkerede Gelecek partisi hayır oyu vereceğini açıklamış.

 

 

İşte a haber'in  o haberi;
 

CHP ve HDP’nin yardımına koştular! Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Libya tezkeresi için renklerini belli etti – A Haber Son Dakika Gündem Haberleri

“HDP VE CHP’NİN SAFINA GEÇTİLER


Bugün TBMM’de görüşmeleri devam eden Libya’ya ilişkin tezkerede de dikkat çeken bir birliktelik göze çarpıyor.


PKK’nın siyasi kanadı HDP ve Türkiye’nin çıkarı için atılan her adımın önüne set çekmeyi bir siyasi anlayış haline getiren CHP’ye iki destek daha geldi.
RENKLERİNİ BELLİ ETTİLER


Saadet Partisi ve Gelecek Partisi tezkereye hayır oyu vereceğini açıkladı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (