( (

Ilgın Kaplıcaları, Kış Mevsiminde de, Termal Turizmin Gözdesi!

Bölge 03.12.2019 - 12:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ilgın Kaplıcaları, Kış Mevsiminde de, Termal Turizmin Gözdesi!

İnsan sağlığı için oldukça faydalı olan Ilgın Kaplıcaları, Her yıl Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor.
Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş,“Sahib Ata Termal Tesisleri; Şifalı sularının yansıra pek çok kültürel ve tarihi güzelliğe yakın olması dolayısıyla, turistik gezi yapmak isteyen misafirler için de geniş olanaklar sunmaktadır ”dedi. Dünyanın sayılı termal hamamları arasında yer alan Ilgın Kaplıcaları’nın,kış sezonunu %90 a varan doluluk oranıyla karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş; Ilgın Kaplıcaları’nda, termal suyun, kaynağından ideal sıcaklıkta çıkması ayrıcalığıyla; soğuk su karıştırılmaksızın, en saf haliyle havuzlara verildiğinin, bu sayede, şifa verme özelliğinin tamamen korunduğunun altını çizdi. Ertaş ayrıca; Ilgın Kaplıcaları’nda her geçen gün daha fazla misafir ağırlamalarında; değişen otelcilik anlayışının da büyük etkisi olduğunu belirtti.  “Alkolsüz aile oteli” konseptiyle hizmet veren, bay -bayan ayrı hamam ve spa merkezlerine sahip olduğu için, tüm aileyi rahat ettiren Sahip Ata Termal’de,Türkiye’nin her bölgesinden ve Avrupa’dan, şifa bulmak ve huzurlu bir tatil yapmak için gelen misafirlerin memnuniyeti için, hizmet kalitesine son derece önem verdiklerini kaydeden  Başkan Ertaş, Tarihi ve doğal güzellikleriyle, tatilcilerin hoş vakit geçirebileceği Ilgın’da, sağlık turizmini canlandırılması için yeni projelere önem verdiklerini bildirdi.
İnsan sağlığı için oldukça faydalı olan Ilgın Kaplıcaları, Her yıl Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş,“Sahib Ata Termal Tesisleri; Şifalı sularının yansıra pek çok kültürel ve tarihi güzelliğe yakın olması dolayısıyla, turistik gezi yapmak isteyen misafirler için de geniş olanaklar sunmaktadır ”dedi.

Dünyanın sayılı termal hamamları arasında yer alan Ilgın Kaplıcaları’nın,kış sezonunu %90 a varan doluluk oranıyla karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş; Ilgın Kaplıcaları’nda, termal suyun, kaynağından ideal sıcaklıkta çıkması ayrıcalığıyla; soğuk su karıştırılmaksızın, en saf haliyle havuzlara verildiğinin, bu sayede, şifa verme özelliğinin tamamen korunduğunun altını çizdi.

Ertaş ayrıca; Ilgın Kaplıcaları’nda her geçen gün daha fazla misafir ağırlamalarında; değişen otelcilik anlayışının da büyük etkisi olduğunu belirtti.  “Alkolsüz aile oteli” konseptiyle hizmet veren, bay -bayan ayrı hamam ve spa merkezlerine sahip olduğu için, tüm aileyi rahat ettiren Sahip Ata Termal’de,Türkiye’nin her bölgesinden ve Avrupa’dan, şifa bulmak ve huzurlu bir tatil yapmak için gelen misafirlerin memnuniyeti için, hizmet kalitesine son derece önem verdiklerini kaydeden  Başkan Ertaş, Tarihi ve doğal güzellikleriyle, tatilcilerin hoş vakit geçirebileceği Ilgın’da, sağlık turizmini canlandırılması için yeni projelere önem verdiklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (