( (

5. Proje Destek Programına Başvurular Uzatıldı

Bölge 01.11.2019 - 20:22, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

5. Proje Destek Programına Başvurular Uzatıldı

Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programına başvurular gelen yoğun talepler doğrultusunda 8 Kasım 2019 Cuma Gününe kadar uzatıldı.
Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programı kapsamında, şehrin kültürel ve sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Selçuklu’nun yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla beş yıldır kurumsal olarak sürdürülen proje destekte  başvurular uzatıldı. Ekim ayı başında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tarafından kamuoyuyla 5.yıl duyurusu paylaşılan Proje Destek Programı gelen yoğun talepler üzerine bir hafta daha uzatıldı. Bu kapsamda Proje Destek Programına son başvuru 8 Kasım 2019 tarihi oldu. Proje desteğinden faydalanmak isteyen bireyler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve öğrenci topluluklarının projelerini en geç 8 Kasım 2019 Cuma Günü saat 17:00'a kadar  Selçuklu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekiyor.  Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programından yararlanmak isteyenler, program ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna, https://www.selcuklu.bel.tr/haberler/duyurular/68/2020-yili-proje-destek-programi.html adresinden ulaşabilirler.
Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programına başvurular gelen yoğun talepler doğrultusunda 8 Kasım 2019 Cuma Gününe kadar uzatıldı.

Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programı kapsamında, şehrin kültürel ve sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Selçuklu’nun yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla beş yıldır kurumsal olarak sürdürülen proje destekte  başvurular uzatıldı.

Ekim ayı başında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tarafından kamuoyuyla 5.yıl duyurusu paylaşılan Proje Destek Programı gelen yoğun talepler üzerine bir hafta daha uzatıldı. Bu kapsamda Proje Destek Programına son başvuru 8 Kasım 2019 tarihi oldu.

Proje desteğinden faydalanmak isteyen bireyler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve öğrenci topluluklarının projelerini en geç 8 Kasım 2019 Cuma Günü saat 17:00'a kadar  Selçuklu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekiyor.

 Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programından yararlanmak isteyenler, program ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna, https://www.selcuklu.bel.tr/haberler/duyurular/68/2020-yili-proje-destek-programi.html adresinden ulaşabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (